De indata ce aceste zodii intra intr-o relatie, nici ca le vei mai vedea! Aceste zodii sunt predispuse sa dispara odata ce se afla intr-o relatie si sa-si ignore atat prietenii apropiati, cat si familia.

5 zodii care vor pune o relatie mai presus de o prietenie

Dar nu te speria, se vor intoarce dupa ce magia isi va face efectul.

1. Taur

Atunci cand le dai un ultimatum, Taurii vor incheia orice fel de prietenie pentru a-si mentine relatia, chiar daca este una toxica. Nu o lua personal! Doar prefera sa-si petreaca timpul cu persoana cu care sunt intr-o relatie, pana cand se vor trezi din acel basm si se vor confrunta cu realitatea, scrie elle.ro.

Taurii prefera sa-si puna siguranta pe primul loc. Castigurile materiale si linistea sunt mult mai importante pentru ei decat o prietenie. Este greu pentru un Taur sa uite sau sa lase lucrurile sa treaca, dar atunci cand sunt raniti, vor rupe orice legatura cu acea persoana. Chiar si asa, vor pastra legatura cu familia, insa ii vor ignora pe prietenii apropiati pana cand toata magia va disparea.

2. Rac

Racii isi doresc sa fie iubiti, dar cel mai important sa iubeasca. Este in mod constant in cautarea unei case minunate, vor sa-si intemeieze o familie si sa-si impartaseasca visele si sperantele cu pesoana iubita. Te vor ignora si se vor concentra pe cealalta persoana. Sunt in stare sa mearga pana la capatul lumii pentru acea persoana.

Daca mama nu este de acord cu alegerea pe care au facut-o, vor renunta la acea persoana, insa, daca o vor placea, atunci fii sigura ca prietenia cu un Rac a luat sfarsit. Cand magia va disparea, se vor intoarce ca si cum nimic nu s-a intamplat.

3. Leu

Leul este cunoscut pentru faptul ca pune pe primul loc dragostea. Dupa ce isi gasesc marea dragoste, nu vei mai putea sta in calea lor. Vor sa fie cei mai buni pentru ca imaginea lor este in joc. Oamenii vor sa il vada indragostit, dar nimeni nu poate fi implicat in viata lui privata, mai ales in primele etape ale unei iubiri infloritoare.

Un Leu indragostit intotdeauna va pune pauza unei prietenii, chiar si pentru o perioada. Insa, in momentul in care acea poveste perfecta de dragoste se va sfarsi, vor trece mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat si vor trece la urmatorul partener.

4. Fecioara

Fecioara este plina de frumusete si demnitate, dar atunci cand este indragostita se afla la dispozitia persoanei iubite. Va face tot posibilul sa-i satisfaca persoanei iubite placerile, se va da peste cap sa-i atraga atentia si va face mai multe lucruri care sa-i consolideze relatia. Va face orice doar sa-i iasa toate lucrurile asa cum trebuie. Pot fi chiar incapatanate si nici nu vor urma sfaturile prietenilor apropiati deoarece stiu cum ar trebui sa faca lucrurile si sa gestioneze situatia. Va incerca pana cand va vedea rezultate dorite.Daca lucrurile nu stau asa cum trebuie, vor renunta destul de repede.

5. Balanta

Balantele sunt schimbatoare cand vine vorba de intalniri si relatii, dar atunci cand sunt indragostite, devin extrem de delicate si vor disparea complet din viata ta. Se dedica 100% atunci cand sunt indragostite. Sunt atat de implicate incat se vor transforma complet in ceea ce partenerul considera ca este ideal. Dupa ce povestea de dragoste sfarseste, vor ajunge chiar sa dispara pentru o perioada mai lunga.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *