A fi îndrăgostit este cel mai uimitor sentiment din întreaga lume, dar nu și când forțezi acest sentiment.

Dragostea nu este ceva ce se poate întâmpla, când vrei tu să se întâmple. Dragostea este o forță incontrolabilă, care are propriul ritm.

Deci, dacă ești într-o relație cu cineva care nu pare sigur de iubirea dintre voi, poate că este timpul să începi să îți adresezi câteva întrebări.

Când o persoană iubește, totul pare ușor. Dar când o persoană nu vrea să fie cu cineva, poți vedea asta cu ușurință.

Iată 10 semne că nu te iubește:

1. Este întotdeauna ocupat să facă altceva. Pare că are mai multe lucruri importante de făcut în viață decât să fie cu tine. De fiecare dată când îl chemi, el este deja undeva unde își petrece timpul cu prietenii și colegii săi. El abia că își face timp pentru tine.

2. Nu vrea să te prezinte prietenilor și familiei sale. De fiecare dată când se întâlnește cu cineva, te introduce ca fiind o prietenă. Nu a menționat că are o iubită, așa că nimeni nu știe cine ești. Este un semn că nu este cu adevărat îndrăgostit de tine – ești doar convenabilă lui.

3. Ești singura care se preocupă să vă vedeți. Nu se deranjează să te cheme și să își facă planuri cu tine. O dată pe săptămână este suficient pentru el.

4. El așteaptă să îi mărturisești totul, dar nu oferă nimic, în schimb. Pur și simplu nu este prezent, când vorbești. De fiecare dată când încerci să-l întrebi mai multe despre el, găsește o modalitate de a evita această întrebare.
5. Te sună rar. Prefera să îți dea mesaje.

6. Nu te menționează în planurile sale viitoare. Vorbește de multe ori despre anumite evenimente, dar te include rareori în ele.

7. De multe ori își anulează planurile, cu tine, cu o scuză că are ceva mai important de făcut. Nu-i pasă chiar dacă te vei supăra pe el, pentru că știe că orice se întâmplă, nu va dura mult până să îl ierți.

8. Vorbește cu fostele. Spune că este prieten cu fiecare dintre ele, dar lucrurile nu stau tocmai așa.

9. Nu are nevoie de timp, pentru a te cunoaște. Asta pentru că nu-i pasă. El doar se joacă cu tine. Și va continua să facă asta până se va plictisi și va găsi pe altcineva.

10. Evită toate formele de afecțiune în public. Nu vrea să te atingă, să te sărute, de fapt, el nu vrea cu adevărat să fie văzut cu tine.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *