Dupa ce in urma cu cateva luni a impresionat o tara intreaga anuntand ca sufera de can cer, actrita Rona Hartner a intrat in tratament. Vestea i-a dat peste cap cea mai frumoasa perioada din viata, fix in momentul in care isi gasise Alesul.

Dar iata ce are de gand Rona sa faca, imediat ce va incheia chim ioterapia…

Rona Hartner, in varsta de 46 de ani, a fost operata in luna februarie, in Romania, dupa ce a ajuns de urgenta la spital acuzand dureri puternice. Atunci i-a fost indepartata o tum ora de la colon, ulterior fiind, din nou, operata in Franta, acolo unde se afla si in acest moment pentru continuarea tratamentului, scrie viva.ro.

Decizia luata de Rona Hartner. Ce va face dupa ce scapa de boala

Vesela si optimista cum o stim, Rona Hartner a anuntat, conform Wowbiz, ca dupa ce va incheia tratamentul, in toamna, se va casatori cu iubitul ei francez, Herve.

”Pai fac nunta fara sa vin in Romania?! Nu se poate. Ies din tratament si facem cununia civila in octombrie. In trei luni depunem dosarul si facem cununia civila in octombrie si o mare petrecere in Romania, cu toata familia. Iar pentru cununia religioasa trebuie mai multa pregatire, cam sase luni. Cununia religioasa o facem dupa. Cununia religioasa o sa o facem pe Coasta de Azur si vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevasta sa facem petrecerea” a declarat actrita.

Rona este foarte indragostita de iubitul sau, dupa cum a declarat la Interviurile VIVA!: ”Ne-a unit muzica, dar ne-au unit si alte chestii si, inainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul ca este foarte caritabil si ajuta oamenii nevoiasi, asa cum fac si eu. In ziua in care am recuperat o femeie de origine africana de pe strada si ne-am ocupat de ea si i-am dat casa si tot ce trebuia, mi-am zis ca baiatului asta ii spun «da».”

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *