De multe ori oferim sanse nemeritate partenerilor nostri. Stima de sine scazuta, teama de singuraratate sau beneficiile pe care ni le aduce o relatie ne fac sa inchidem ochii in fata unor greseli capitale. Sunt cazuri in care femeile tolereaza infidelitatea, pentru a ramane alaturi de partener.

De cele mai multe ori, stiind ca va avea mereu unde sa se intoarca si ca va fi iertat, partenerul greseste cu buna stiinta. Profita de faptul ca partenera este dependenta de el, iar egoismul nu-l face sa observe cata suferinta provoaca, scrie divahair.com.

Primul impuls este sa dai vina pe factorii externi. Fie acuzi o alta femeie ca a intrat in viata lui, fie dai vina pe alte vicii. Inainte sa dai vina pe mediul inconjurator pentru suferinta ta, trebuie sa intelegi ca doar tu esti responsabila pentru fericirea ta si a relatiei.

Cand femeia incepe sa se respecte si isi da seama ca viata ei nu depinde de un barbat, se desprinde, incetul cu incetul, de relatie. Nici macar nu mai face lucruri care sa atraga atentia, cum ar fi starnirea geloziei partenerului sau crize de plans. Dupa aceasta revelatie eliberatoare, ea alege sa paraseasca relatia toxica in care se afla. In momentul in care este hotarata sa ia aceasta decizie, nici lacrimile, nici promisiunile nu o mai pot indupleca. Este vremea sa se redescopere si sa caute pe cineva demn de calitatile pe care ea le are de oferit. Chiar si singuratatea este o alegere mai demna decat sa se lase constant calcata in picioare.

Niciodata nu este prea tarziu ca o femeie sa-si dea sansa la fericire. Odata ce a decis sa lase totul in urma, va renaste mai frumoasa si mai puternica. Desi probabil va suferi, va invata ca iubirea de sine este cea mai importanta. Isi va canaliza toata energia spre propria persoana, iar cand va invata sa se iubeasca si sa se respecte, va gasi si un partener pe masura. Sa ia viata de la capat este o dovada de curaj, iar toate femeile aflate in relatii toxice ar trebui sa fie incurajate sa faca asta. Iar cea mai mare durere pentru partenerul care a facut-o sa sufere va fi sa o vada fericita, alaturi de cineva care ii ofera apreciere, loialitate si respect.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *