Incredibil, dar adevarat! Primul episod al serialului „Tanar si nelinistit’ a fost difuzat pe 26 martie 1973, dar este difuzat si in prezent, ajungand la un numar impresionant de peste 11.000 de episoade. Actorii au imbatranit pe micul ecran, odata cu rolurile care i-au consacrat, in cei 46 de ani de la debutul filmarilor. Desi nu mai este difuzat in Romania, serialul „Tanar si nelinistit’ inca ruleaza in Statele Unite si a fost prelungit cu inca trei sezoane, pana in 2020.

La inceput, „Tanar si nelinistit’ a prezentat familiile Brooks si Foster, precum si antiteza dintre omul bogat si cel sarac sub forma careia au fost expuse. Atunci actiunea s-a mutat asupra rivalitatii dintre familiile si companiile detinute de John Abbott si Victor Newman. Patriarhul familiei Brooks, publicistul Stuart Brooks, apartinea inaltei societati, pe cand Liz Foster abia putea sa faca fata facturilor si datoriilor.

Creatorul serialului, William Bell, a fost nevoit sa elimine toata distributia, mai putin pe Jeanne Cooper (Katherine Chancellor) si Jess Walton(Jill Fenmore), conform wikipedia.org si Bell a mutat conflictul Brooks – Foster, intre familiile lui Victor Newman, John Abbott si Paul Williams.

Victor Newman a fost adus de Katherine Chancellor in Genoa City pentru niste afaceri. Mai apoi a intalnit-o pe Nicole Nikki’ Reed. Victor si Nikki s-au indragostit la prima vedere. Victor a divortat de Julia, actuala lui sotie, casatorindu-se cu Nikki. Cei doi au avut impreuna doi copii: Victoria Newman si Nicholas Newman, scrie viva.ro.

Ca urmariti sau nu indelungatul serial „Tanar si nelinistit’, sigur o stiti pe actrita Melody Thomas Scott, cea care i-a dat viata personajului ‘Nikki Newman’ mai bine de 40 de ani. A aparut in 11601 episoade pana acum si a scris istorie cu personajul sau, fiind in distributia serialului inca de la debut. Actrita Melody Thomas Scott a imbatranit pe micile ecrane, ajungand acum la venerabila varsta de 62 de ani.

Si chiar daca nu mai arata ca la debut, actrita Melody Scott e in continuare una dintre cele mai frumoase actrite de seriale TV, bucurandu-se inca de o silueta ca trasa prin inel si un chip expresiv.

Kristoff St. John, actorul care a jucat rolul lui Neil Winters timp de 1.700 de episoade, a trecut in nefiinta in februarie anul acesta, la varsta de 52 de ani, din cauze inca necunoscute.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *