Fostul manechin Valentina Pelinel reușește să ne uimească zi de zi. Chiar dacă a avut o carieră frumoasă, a câștigat foarte mulți bani și e nevastă de magnat, Valentina Pelinel nu a făcut un lucru esențial pentru orice om: nu și-a dat BAC-ul!

Să înțelegem că la ea, celebrul proberv ai carte, ai parte, nu se potrivește?

A fost Top Model România la doar 15 ani

Cu siguranță că ursitoarele i-au dat Valentinei Pelinel tot ce a fost mai bun pe lume. Un lucru lucru nu a fost pe placul fostului manechin: școala. Și asta pentru că Valentina a cam uitat cum stă treaba cu învățatul cam de la 15 ani, de când a fost remarcată în modă, devenind chiar Top Model România.

Și pentru că a început să câștige din ce în ce mai mult, aceasta nu s-a mai gândit deloc că poate n-ar fi rău să aibă grijă și de studiile sale și să-și ia și BAC-ul. Iar lucrul acesta l-a declarat chiar soția lui Cristian Borcea: ”În şcoală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc şi chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu şi-a permis să facă meditaţii. Am plecat din ţară pentru că nu mai puteam de foame şi nu-mi pare rău că am făcut-o. Aşa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul şi mi-o asum”.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *