Mamă a două fetițe după ce a trecut prin momente foarte grele la cea de-a doua sarcină, Andreea Bălan vrea să-și crească fetițele la fel cum ar face orice familie, fără să le dea tot ce-și doresc.

Nu vrea să le răsfețe prea mult

Faimoasa cântăreață Andreea Bălan spune că nu vrea să le ofere copiilor săi tot ce-și doresc, pentru că nu le vrea sa fie ”lipite” de ea, ci capabile ca atunci când vor crește mari să se descurce singure. Și, drept urmare, nu intenționează să le cumpere doar gentuțe și pantofi de firmă. Pentru că, spune artista, e o mare prostie pe care părinții o pot face în acest sens:

„Eu sper sa nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi. Nu o să le arăt eu și nu o să le învăț cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe.

Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe, să-și cumpere ei. Dacă îi înveți așa, se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii”.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *