Iubirea este o boala fara leac, dn cauza careia ne putem pierde sufletul si ratiunea. In numele iubirii au loc cele mai nebunesti lucruri. Sentimentele intuneca mintea si ne fac sa nu mai tinem cont de nimic. Chiar daca sentimentele dintre noi si persoana draga sunt puternice, indoiala si gelozia ne determina sa intreprindem actiuni ce ne afecteaza negativ relatia de cuplu.

Exista doua tipuri de femei care isi sufoca barbatii. Pe de o parte, sunt femeile care pur si simplu adora sa ii calce pe nervi pe cei din jurul lor, chiar daca este vorba despre persoana draga. Permanent carcotase, acestor femei le place sa isi arate dragostea fata de cei dragi prin afirmatii rautacioase, dar pline de iubire. Pe de alta parte, femeile mai pot fi sufocante si din cauza faptului ca dragostea le face sa uite de tot, chiar si de respectarea celui de langa ele. Sunt in stare sa faca orice doar pentru a-l tine pe cel drag langa acestea. Gelozia este o obsesie bolnavicioasa, iar acest lucru le face pe aceste native sa fie cele mai enervante din zodiac, scrie divahair.ro.

Iata care sunt cele mai sufocante femei din zodiac!

Rac

Loialitatea este foarte importanta pentru tine si te astepti ca cel drag sa te trateze cu acelasi respect si apreciere. De aceea, inainte ca acesta sa iti aduca dovezi clare si relevante, iti iei toate masurile de precautie pentru a fi sigura ca in aceasta relatie nimeni nu calca stramb. Verificatul telefonului si intrebarile suspicioase sunt doar cateva indicii ca uneori iti poti sufoca perechea.

Fecioara

Desi, de cele mai multe ori, esti destul de detasata intr-o relatie, atunci cand apar primele indicii ca jumatatea ta poate sa se vada si cu alte femei, faci cercetari mai amanuntite decat cei de la FBI. Aflarea adevarului devine scopul vietii tale si esti in stare de orice pentru a-l prinde pe cel drag asupra faptei. De aceea, intrebarile indiscrete si remarcile cinice nu vor inceta sa apara. Te pricepi destul de bine in a te juca cu mintea celor din jurul tau si de cele mai multe ori afli adevarul doar prin adresarea intrebarilor potrivite.

Balanta

Desi persoanele dragi ar spune ca esti o femeie echilibrata si calma, intr-o relatie poti fi destul de obsesiva. Ai nevoie de cineva care sa iti impartaseasca sentimentele si scopurile, deoarece doar asa te simti completa. Atunci cand cel drag da primele semne de ezitare, intreaga ta faptura se transforma. Incepi sa pui intrebari fara sens si esti geloasa pe oricine intra in contact cu jumatatea ta.

Sagetator

Te simti implinita doar atunci cand perechea ta ti se dedica 110%. Esti in stare de orice pentru a castiga aprecierea, atentia si dragostea celui care iti este drag. De aceea, uneori lucrurile pot lua o intorsatura nepotrivita. Toate aceste eforturi te pun intr-o lumina ridicola, iar gesturile exagerate de afectiune te fac sa pari o femeie sufocanta, careia ii place sa stea tot timpul legata de iubit.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *