Rezolvarea diferitelor teste de atentie si inteligenta este un lucru care face parte din viata fiecaruia dintre noi. Este o modalitate perfecta de a ne relaxa si de a petrece timpul intr-un mod placut!

Poate ca suna ciudat sa te relaxezi concentrandu-ti atentia la ceva anume, dar este una dintre cele mai bune metode de a alunga stresul si de a mentine treaz spiritul competitiv.

Incepand cu clasicele cuvinte incrucisate si ajungand pana la sudoku, orice test pare distractiv de incercat. In ultimul timp, am descoperit alte modele de teste, cum ar fi, de exemplu, cel de mai jos, conform stiricorecte.ro.

Exercitiile pentru creier, la fel ca pregatirea fizica, sunt foarte importante pentru a trai o viata lunga si fericita. Mai ales cand ajungem la o varsta ceva mai inaintata, este extrem de important sa ne mentinem mintea activa. O modalitate de a pune in miscare neuronii este atunci cand incercam rezolvarea diferitelor tipuri de teste.

Puteti gasi baiatul care se ascunde intre toate aceste fete?

Acest tip de test a devenit destul de popular in ultima vreme, in special pe forumuri si grupuri online, deoarece este distractiv si interesant de rezolvat.

Cel pe care vi-l propunem astazi este unul destul de dificil, unora fiindu-le necesare intre doua si zece minute pentru a-l rezolva.

Ei bine, iata si provocarea!

Mai jos puteti vedea o imagine cu o multime de fete, dar undeva printre ele se ascunde un baiat.

 

 

 

Il puteti gasi?

Acestea fiind spuse, poate ca testul pare greu, dar concentrati-va si incercati sa gasiti baiatul.

Iata si raspunsul

 

 

 

Ati rezolvat acest test? Daca raspunsul este da, felicitari!

Daca nu ati reusit, gasiti raspunsul mai jos:

Iata-l! Se ascundea in apropierea coltului din stanga jos – destul de greu de gasit printre atatea fetele!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *