Pe data de 19 aprilie are loc fenomenul astral de Luna Plina in Balanta. Potrivit astrologilor, Universul ne transmite mesaje puternice si timp pretios de ne regasi pe noi insine si de a ne reorganiza mentalul in haosul gandurilor cotidiene. Luna Plina in Balanta ne indeamna totodata sa revizuim planurile si dorintele facute la inceput de an si sa comparam cu realitatea in care ne aflam.

Luna Plina in Balanta ce se va forma in data de 19 aprilie 2019 ne indeamna sa facem compromisuri si ajustari pentru a ne dezvolta relatiile si de a ne rezolva conflictele de idei si de interese pe care le avem cu cei apropiati noua, scrie a1.ro

Luna Plina in Balanta inseamna gasirea raspunsurilor la probleme nerezzolvate din trecut, inspiratie si ajutor.

Faptul ca Luna Plina va avea loc la finalul sezonului Berbec va favoriza o accelerare in toate domeniile din viata noastra, avand parte de actiune imediata, dar si de solutionari rapide. Vom gasi intelegere fata de propria persoana si ne vom tolera si accepta greselile, pentru a putea evolua.

Astrologii ne sfatuiesc sa folosim energia benefica a Lunii Pline in Balanta pentru a ne atinge cele mai marete idealuri.

Luna Plina in Balanta. Cum sunt afectate toate zodiile!

Ce inseamna pentru zodia Berbec

Luna Plina ar putea face sa se inmulteasca interactiunile cu asociatii, clientii si colaboratorii. E posibil sa-i gasesti destul de confuzi, nehotarati sau lipsiti de directie, dar e in puterea ta sa gasesti logica in cele vehiculate de ei. In felul acesta, le demonstrezi faptul ca esti de neinlocuit si ca valoarea ta ca profesionist e de nepretuit!

Ce inseamna pentru zodia Taur

O perioada agitata la locul de munca. Se intrevad sarcini care-ti permit sa dai frau liber creativitatii si sa-ti folosesti veleitatile artistice. Conteaza mult sa pui suflet in tot ceea ce intreprinzi la serviciu. Acest lucru va fi vizibil pentru toti, deci nu crede ca trece neobservat, potrivit a1.ro

Ce inseamna pentru zodia Gemeni

Luna Plina de vineri interconecteaza casa planurilor de viitor si a proiectelor de grup cu cea a preocuparilor de moment, de natura personala, cu mentiunea ca, in ceea ce te priveste, s-ar dori sa investesti mai mult timp, energie, chiar si finante, daca-ti permiti, in hobby-urile si pasiunile tale. Nu-i exclus sa le transformi intr-o afacere de suflet candva in viitor, deci ia-le in serios.

Ce inseamna pentru zodia Rac

Desi Luna Plina de vineri isi exercita influenta cu precadere in sfera vietii de familie, nu inseamna ca efectele ei nu se resimt si in cealalta parte a baricadei, mai bine spus la nivel profesional. Pentru ca te detasezi cu dificultate de evenimentele de acasa, e posibil sa nu performezi conform asteptarilor la serviciu sau in societate.

Ce inseamna pentru zodia Leu

Luna Plina de vineri simbolizeaza si comunicarea, respectiv scrisul, ti se recomanda sa eviti a fi evaziv si lacunar in exprimare in cadrul sedintelor, intrevederilor de afaceri, dar si interviurilor de angajare de saptamana aceasta. De asemenea, verifica de doua ori rapoartele inainte de a le preda, deoarece risca sa se strecoare greseli mari.

Ce inseamna pentru zodia Fecioara

Luna Plina de vineri se suprapune peste axa financiara din horoscopul tau general, semn ca sansele de castig de care te bucuri saptamana aceasta sunt mai mari decat te-ai astepta. Poti scoate sume deloc de neglijat din activitati pe care altii nici macar nu le-ar considera fezabile, dar tine cont de faptul ca risti ca banii sa ti se scurga printre degete. Tine de ei si foloseste-i cu cap.

Ce inseamna pentru zodia Balanta

Desi influenta acestui eveniment astral se exercita cu precadere in plan personal, efectele se vad si la nivel profesional. Poti crede ca asociatii, clientii si colaboratorii nu-ti inteleg viziunile sau chiar ca sunt limitati ca perspectiva, fapt care ar putea face colaborarea cu acestia mai dificila decat in mod normal. Cautati sa va completati reciproc si nu sa va puneti bete-n roate inutil.

Ce inseamna pentru zodia Scorpion

Desi influenta acestui eveniment astral se exercita cu precadere in plan personal, efectele se vad si la nivel profesional. Poti crede ca asociatii, clientii si colaboratorii nu-ti inteleg viziunile sau chiar ca sunt limitati ca perspectiva, fapt care ar putea face colaborarea cu acestia mai dificila decat in mod normal. Cautati sa va completati reciproc si nu sa va puneti bete-n roate inutil.

Ce inseamna pentru zodia Sagetator

Axa peste care se suprapune Luna Plina de vineri mai simbolizeaza si munca, semn ca se prefigureaza o saptamana plina la serviciu. Chiar daca ti-e clar ca lumina zilei ce anume trebuie sa faci, pot aparea momente de lapsus sau neatentie care ti-ar putea pricinui erori semnificative. Ia o pauza atunci cand simti ca nu mai dai randamentul scontat.

Ce inseamna pentru zodia Capricorn

Luna Plina de vineri leaga casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup de cea a preocuparilor de moment, de natura personala, cu mentiunea ca efectele acestei lunatii se resimt, in cazul tau, in sfera celei dintai. Nu-ti fie teama sa visezi cu ochii deschisi la ce va sa vie-n viitor. Da-ti frau liber imaginatiei si descopera cum ai putea sa-ti materializezi aceste nazuinte!

Ce inseamna pentru zodia Varsator

Axa peste care „cade” Luna Plina de vineri semnifica si deplasarile si pregatirea academica, cu precadere cele in strainatate/la mare distanta de casa, respectiv studiile inalte, semn ca poate fi nevoie sa intreprinzi o delegatie saptamana aceasta ori sa participi la un curs de perfectionare continua ori reconversie profesionala. .

Ce inseamna pentru zodia Pesti

Luna Plina de vineri stimuleaza axa financiara din horoscopul tau general, dar influenta acestei lunatii o vei simti mai abitir in sfera relatiilor afective si profesionale care au la baza finante in comun. Cei in asociere cu care detii un buget ar putea profita de increderea prea mare pe care le-o porti, folosind aceste sume in scopuri personale.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *