Îți plac lalelele la nebunie și iubitul tău știe asta? Vei vedea cât de puternicile sunt sentimentele sale, în funcție de culoarea lalelelor pe care ți le va aduce. Fii foarte atentă care este limbajul florilor.

Galbenul reprezintă încredere că totul va fi bine

Abia aștepți întâlnirea cu iubitul, dar mai ales ești curioasă să ști ce culoare de lalele îți aduce? Dacă vei primi lalele roșii, înseamnă că dragostea lui e adevărată.

Așadar, nu ai nici un motiv să-ți faci probleme pentru că totul merge așa cum scrie la carte. Regalitatea este reprezentată de lalelele mov, iar dacă vei primi așa ceva, trebuie să ști că iubitul tău te consideră o persoană cu totul și cu totul specială.

Mitul lalelelor galbenele care în trecut reprezenta dragoste fără speranță a trecut, pentru că această minunată culoare înseamnă încredere că totul va fi bine între voi.

Nu în ultimul rând lalelel pestrițe se dăruiesc unei persoane căreia dorești să-i faci un compliment discret, iar dacă ați greșit în fața iubitei, domnilor veți putea să vă cereți iertare în modul cel mai frumos cu putință: oferindu-i un buchet de lalele albe. Cu siguranță, veți fi iertat.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *