Previziuni astrale pentru toate zodiile. Berbecii primesc vești noi despre bani, Racii au conflicte, Săgetătorii se despart de partenerul de viață. Ce anunță horoscopul zilnic pentru zodia ta.

Horoscop 9 martie Berbec

Sâmbătă debordezi de energie și bine ar fi să te ocupi pe îndelete doar de îndatoririle tale. Îți sunt favorizate începerea unei diete, un program de exerciții fizice sau rearanjarea garderobei. Emotivitatea va fi accentuată și de aici stările de spirit vor fluctua mult. Cu greu poți relaționa cu ceilalți, de aceea ține-ți firea și lasă-i în pace. Duminică se anunța vești legate de bani. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar suficiențe cât să îți bucure sufletul.

Horoscop 9 martie Taur

Finalul acestei săptămâni îți aduce dorință de retragere din forfotă vieții. Ești obosit, iar afecțiunile specifice segmentelor capului se pot activă destul de neplăcut. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil! Folosește remedii naturiste, hrănește-te corect și dormi mai mult. Duminică te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți refăcut și cu poftă de viață.

Horoscop 9 martie Gemeni

Ar trebui să te înconjori de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni. Cu toate că relațiile cu aceștia sunt dinamice și foarte ușor pot apărea controverse, totuși prezența lor și schimbul de informații te vor face să te simți bine. Bine ar fi să fii mai selectiv vizavi de oamenii cărora li te destainuiesti și pe care îi consideri prieteni. Se pot ivi neplăceri când te aștepți mai puțin. Duminică vei simți nevoia să te odihnești în tihnă, departe de zgomotul lumii dezlănțuite.

Horoscop 9 martie Rac

În acest weekend se pare că vei fi în luminile scenei vieții cotidiene. Ori mergi la un eveniment cu multă lume, ori te întâlnești cu șefii la o mică agapă. Recomandabil este să vorbești puțin, direct și la obiect. Te-ar putea încerca emoțiile, dar cu puțin efort vei reuși să te controlezi. Duminică se anunța discuții aprinse cu prietenii. Vorbește deschis cu cineva drag despre frământările tale și vei observă că astfel vei găsi rezolvări deosebite.

Horoscop 9 martie Leu

Sâmbătă este o zi potrivită pentru a merge la teatru, la un concert de muzică sau pentru a-ți rafina sufletul cu lecturarea unei cărți bune. Cineva din străinătate îți poate da vești neplăcute. Selectează informațiile și evită implicarea în problemele celorlalți. Duminică se anunța o discuție importantă cu un șef. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu puțin efort și cu încrederea că toate se petrec în folosul tău.

Horoscop 9 martie Fecioară

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majoră zilele acestea. În special te interesează ce poți obține de la alții, însă slabe șanse de a te pricopsi. Bine ar fi să ai în vedere doar posibilitățile tale de câștig din muncă desfășurată la un serviciu. Este nevoie să achiți corect și la timp taxele, facturile sau alte tipuri de datorii. Duminică, sufletul tău are nevoie de rafinare și detașare de subiectele vieții cotidiene.

Horoscop 9 martie Balanța

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Fii prudent și evită provocările celorlalți, însă susține-ți punctele de vedere cu argumente clare și pertinente. Este o perioadă în care se pot rupe foarte ușor colaborarile sau relațiile conjugale. Duminică ar fi bine să-ți verifici bugetul și să te gândești serios la muncă pe care o desfășori în prezent la un serviciu.

Horoscop 9 martie Scorpion

Sâmbătă se pare că ți-o vei petrece la serviciu sau măcar îți iei de lucru acasă. Relațiile colegiale care stau pe un bulgăre de dinamită. Dozează-ți eforturile pentru că organsimul este vulnerabil, în special pe segmentele capului. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Duminică, astrele îți recomanda să te focusezi pe relațiile parteneriale.

Horoscop 9 martie Săgetător

Finalul acestei săptămâni îți poate aduce reconfigurări într-o relație sentimentală. Fii prudent vizavi de cei dragi, deoarece riști să rămâi singur și asta numai din cauza ta. Folosește-ți farmecul și creativitatea pentru a organiza o mică petrecere pentru cei dragi. Duminică ar fi bine să te odihnești și să-ți îngrijești pe îndelete corpul. Segmentele gâtului și ale capului sunt sensibile, putând apărea neplăceri serioase.

Horoscop 9 martie Capricorn

Relațiile cu familia și treburile casnice îți sunt favorizate zilele acestea. Răsturnările de situație vizavi de ce se petrece în sânul familiei te pot bulversă, de aceea fii prudent și privește totul în mod obiectiv. Atenție la sursele de foc din spațiul locativ, deorece avariile la acestea pot fi greu de cotrolat și remediat! Duminică se întrezăresc ceva neplăceri în relația cu persoană iubită sau în privință copiilor.

Horoscop 9 martie Vărsător

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să călătorești fie în scop profesional, fie într-o excursie. Se recomanda multă prudența. Verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Duminică, sufletul tău se va simți bine doar acasă printre cei dragi.Chiar dacă se pot ivi controverse în dialogurile cu membrii familiei, tot acasă vei rămâne, implicându-te în problemele casnice.

Horoscop 9 martie Pești

La finalul acestei săptămâni, astrele îți recomanda să faci un bilanț al câștigurile obținute din muncă desfășurată la un serviciu. Traversăm o perioadă în care banii îți vin în salturi sau pot există și momente în care primești puțini bani sau deloc. Ferește-te de cheltuieli nefondate și pune bani deoparte. Duminică s-ar putea să mergi în vizită la o rudă sau la un prieten apropiat. Selectează informațiile care vin spre ține.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *