De la 1 martie, până la 25 martie, zeița frumuseții, Venus, se va muta în Vărsător.

Venus rămăsese în Capricorn, de ceva timp, și se simțea îngrădit.

Mai ales din cauza prezenței regulii Saturnului, Venus devenea din ce în ce mai limitat.

Acum, când Venus intră în Vărsător, se bucură de libertatea de a-și răspândi aripile estetice și relaționale.

Acum, vei putea aprecia frumusețea și vei deveni uimit de ea.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că Varsatorul nu intră în detaliu când vine vorba de aprecierea frumuseții. Va rămâne departe de această frumusețe și o apreciază de departe, ca o pasăre, care zboară deasupra.

Vei înceta să te concentrezi pe sine, ca individ, și vei începe să te gândești mai mult la natura umană, în ansamblu, sau la societatea colectivă.

Ne putem întinde aripile, oferind dragostea oamenilor importanți pentru noi.

S-ar putea chiar să ajungem să participăm la activități sociale prin intermediul unei organizații și să ajutăm astfel comunitatea la nivel de stat, la nivel național sau chiar global.
Această schimbare aduce trezire și ne ajută să creștem, să ne dezvoltăm, dar și provocările vor apărea sub forme diferite în calea noastră. Deci, vei simți conexiunea tensionată, atunci când treci prin acest proces de trezire.

La începutul lunii martie, când Venus traversează Vărsătorul, vei fi infuzat cu perspectivele largi ale Vărsătorului.

Acest detaliu ne va ajuta să ne vedem într-o lumină cu totul nouă. Ne dă o mare ocazie să creștem și să reflectăm asupra aspectelor relaționale ale vieții noastre.

Dacă permitem ca această energie să devină o parte a noastră, atunci vom putea să vedem o nouă parte în noi și o vom putea folosi, pentru a ne elibera de trecutul nostru și a deveni o persoană nouă.
Prin această energie putem să devenim în cele din urmă mai înțelepți și să cunoaștem mai multe despre potențialul nostru. Deci, nu lăsa această energie săse irosească.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *