Astrologia este o știință complexă: semnele ei pot fi interpretate în multe feluri. Timp de câteva secole, oamenii au încercat să descifreze adevăratul sens al mișcărilor stelelor.

Deși astrologia ne poate afecta viețile în moduri pe care nu ni le putem imagina, tot ceea ce se întâmplă în ele nu este întotdeauna rezultatul amestecării energiei Urselor Major și Minor.

În ciuda acestui fapt, ar fi o cruzime să considerăm astrologia o pierdere de timp. De fapt, afectează oamenii și gândirea lor. Semnele astrologice în care suntem cu toții împărțiți diferă. Ele sunt diferite, deoarece mișcarea stelelor a dus la schimbări în trăsăturile caracterului unei persoane.

În majoritatea articolelor, atenția se concentrează, de obicei, pe trăsăturile pozitive ale semnelor, precum și pe impactul lor pozitiv asupra vieții umane.

Mai jos sunt 4 dintre cele mai complexe semne, din punct de vedere emoțional, ale zodiacului.

Săgetător

Dacă nu ești Sagetator, bucură-te, pentru că nu vei știi niciodată ce se întâmplă cu reprezentanții acestui semn, de fapt ce se întâmplă în mintea lor… Sagetatorul este foarte dificil și dacă ar participa la un sport olimpic, cu siguranță ar câștiga medalia de aur. Adevăratul Sagetator va veni cu scenarii diferite, fără a avea cea mai mică idee ce se petrece cu adevărat în jurul lui. El trebuie întotdeauna să ajungă la capătul adevărului și, dacă există anumite lacune în informațiile pe care le cunoaste, va face tot posibilul să corecteze asta cu imaginația sa. Sagetatorul va explora noi oportunitati.

Taur

Îl poți numi încăpățânat, dar Taurul este ferm. Oamenii născuți sub acest semn vor sta mult timp și se vor gândi cu atenție la toate lucrurile, înfășurându-se în așa măsură încât el poate exploda pur și simplu prin imaginație. Taurul nu se limitează niciodată la ceea ce este la suprafață. Procesul lor de gândire este atât de complicat încât uneori ei înșiși nu înțeleg ce se întâmplă în capul lor. Acest lucru îi face pe Tauri să-și analizeze mai bine gândurile, ceea ce, la rândul său, complică în mod inutil o situație deja dificilă.

Gemeni

Reprezentanții acestui semn are o natură duală. Aceasta agravează și mai mult situația atunci când nu este cazul. În cele mai multe cazuri, Gemini suferă din cauza sensibilității sale excesive. Cu astfel de emoții complexe, Gemenii sunt de natură să ruineze totul, fără nicio intervenție din partea inamicilor sau a concurenților. Ei se vor înălța, umbrind totul în jur. Chiar și atunci când reprezentanții acestui semn au auzit vestea bună, ei o analizează de mai multe ori și o transformă în veste proastă, cât ai clipi.

Berbec

A spune că mintea unui Berbec este plină de gânduri într-o asemenea măsură încât este pe punctul de a exploda, nu înseamnă nimic. Pedala lui de accelerație este întotdeauna apăsată, iar frâna nu funcționează, cu excepția acelor ore în care doarme. Emoționalitatea Berbecului, în combinație cu sensibilitatea excesivă, deseori servește drept motiv pentru anxietatea spirituală. Berbecul tinde să complice lucruri și adesea se rănește singur, deoarece în orice situație se gândește la cel mai rău lucru posibil.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *