Acordă atenție acțiunilor și comportamentului său, deoarece ceea ce face pentru tine și pentru relația voastră este mai important decât ceea ce spune.

Din când în când, vei visa cu siguranță la un bărbat care să poată vorbi sincer și deschis despre sentimentele lui … Dar nu vei avea neapărat noroc de un om care îți va spune cum inima lui cântă, când te vede și că atingerea ta îl ridică la înălțimile fericirii.

Dar știi ce? Acest lucru este normal.

Da, absolut normal, deoarece majoritatea oamenilor nu sunt capabili să-și exprime deschis sentimentele, deși în toate celelalte privințe pot fi amabili, simpatici și iubitori.

Deci, dacă crezi, în mod corect, că este greu să înțelegi ce simte un bărbat pentru tine și dacă este uneori la fel de emoționat ca tine, nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Nu ești singura!

Dar nu fi nervoasă. Faptul că nu vorbește direct și deschis despre dragostea lui nu înseamnă că nu te iubește.

Întotdeauna amintește-ți că partea non-verbală a comunicării cu oamenii este adesea mult mai importantă decât cea verbală. Deci … încearcă să înveți să citești printre rânduri…

Doar acordă atenție modului în care se comportă aproape de tine și de ceea ce face.

Și, dacă vrei cu adevărat să știi dacă tipul pe care l-ai văzut de curând de mai multe ori te iubește, atunci ar trebui să înveți să vezi semnele, nu să auzi cuvintele!

Uită-te la acțiunile și comportamentul său, pentru că ceea ce face pentru tine și pentru relația voastră este mai important decât ceea ce spune.

– Îți pune mereu pe primul plan fericirea și nevoile tale

El nu a ezitat nicicând să pune fericirea ta, pe primul loc. Chiar vrea să te facă fericită. El caută mereu modalități de a-ți face viața mai ușoară și mai convenabilă, chiar dacă aceasta creează un anumit inconvenient pentru el însuși.

– Întotdeauna găsește timp pentru tine

Știm cu toții că timpul este cel mai valoros detaliu pe care îl putem împărți vreodată cu o altă persoană. Și, prin urmare, dacă un bărbat, indiferent cât de ocupat ar fi, găsește întotdeauna cât mai mult timp pentru tine, cât ai nevoie și chiar și puțin mai mult decât atât, poți considera acest lucru un semn foarte clar, care arată că ești cu adevărat importantă pentru el.

– Nu râde de visurile tale

Un om care vrea cu adevărat să trăiască împreună cu tine, pentru restul vieții, nu se va strădui să controleze toate aspectele vieții tale, pentru că atunci nu mai este iubire. Dragostea este reală numai atunci când ești liber să faci tot ceea ce vrei. Persoana cu adevărat iubitoare este cea care te împinge spre visul tău, nu cel care arată spre ce ar trebui să visezi.

– Este interesat de viața ta

Și nu din plictiseală, ci pentru că vrea cu adevărat să te cunoască cât mai bine posibil. Și, prin urmare, va pune cu siguranță multe întrebări despre interesele, aspirațiile, gândurile și opiniile tale. Iar când îi spui despre ele, el va asculta cu atenție.

– Vorbește despre viitorul relației voastre

El nu consideră că relația voastră este ceva trecător și tranzitoriu. El nu este interesat de iubirea de o noapte.

– Arată o dorință de compromis, pentru binele tău

Te iubeste atat de mult incat este gata sa schimbe cateva aspecte din viata lui pentru tine.

– Râde mai des și este mai fericit, când sunteți împreună

De ce se întâmplă acest lucru? Da, pentru că lângă tine este pur și simplu mai fericit și mai calm. Îi place sentimentul de fericire și ușurință pe care îl numești dragoste. Doar că ești în viața lui este suficient pentru a-și ridica spiritul în al șatelea cer.

Alexandra Pîrvan

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *