Se spune că atunci când simți mila Domnului, sufletul nu se mai teme de nimic. Plin de îndurare și milostiv a fost Domnul și cu trei copii, rămași orfani de tată anul trecut care, acum, cu ajutorul unui om cu suflet mare, preotul Ion Iagaru, preot paroh la biserica din curtea Spitalului Municipal Caracal au acum o locuință.

Casa a fost gata în doar 8 zile

Când a auzit de situația în care se află cei trei copii, părintele Ion Iagăru a lansat anul trecut un proiect prin care să le aducă alinare micuților dar și o casă.

Pentru început, părintele a anunțat că materialele de construcții urmau să fie achiziționate chiar de biserică, iar cine dorește se poate alătura voluntar echipei.

Oamenii cu suflet mare nu au stat pe gânduri și au venit să dea o mână de ajutor și astfel casa a fost gata în doar câteva zile.

Nu este pentru prima dată când părintele face astfel de acțiuni de binefacere dar și de mobilizare a oamenilor în proiectele sale. Acesta a ajutat de-a lungul vremii multe alte familii nevoiașe și chiar a ridicat o capelă pentru românii din Vidin, Bulgaria.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *