Oare a existat vreo doamnă sau domnișoară care să nu fi suspinat ori de câte ori îl privea pe micile ecrane pe celebrul Pierce Brosnan, cel mai frumos James Bond din întreaga existență a acestui personaj? Ceea ce nu știați, doamnelor, este că acesta este un familist convins și are un mariaj care durează de 25 de ani.

Soț iubitor și devotat

 

 

Tată exemplar și un soț minunat. Așa ar putea fi caracterizat în doar câteva cuvinte celebrul Jame Bond, alias actorul Pierce Brosnan. Actorul este căsătorit de 25 de ani cu frumoasa Kili Shai Smith, iar din dragostea lor au venit pe lume doi băiați frumoși: Dylan și Paris.

 

 

Povestea de dragoste care pare fără sfârșit a celor doi a început în Mexic, în anul 1994, iar în anul 2001, Kili și Pierce au hotărât să-și unească destinele pentru totdeauna, ceremonia de căsătorie având loc într-o veche mănăstire irlandeză.

 

 

Ce l-a atras pe James Bond la soția sa cel mai mult? Se pare că… independența, a mărturit actorul, care a declarant că soția sa este plină de calități, dar știe să se descurce singură fără să aibă nici un fel de probleme: “Ar fi capabilă să se descurce singură, dacă s-ar despărți de mine. De aceea fac tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple”.

 

 

 

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *