Doi mari astrologi au redactat horoscopul pentru această săptămână și au ajuns cam la aceeași concluzie. Să vedem ce spun ei despre zodia ta!

Horoscopul lui Mihai Voropchievici

Berbec: Inceputul lunii februarie aduce Berbecului schimbari importante.

Taur: Taurul trebuie sa stabileasca ceea ce vrea si sa arate ca are pozitie in societate si in familie, fiindca e nevoie sa isi demonstreze valoarea.

Gemeni: Gemenii au o saptamana cu probleme si o luna grea in care sunt tensionati si pusi la incercare pe diferite zone de impact.

Rac: Racul traieste in trecut si nu stie ce e cu el. E invaluit intr-o aura de mister in care numai forta divina il poate ajuta.

Leu: Leul este foarte pregatit sa primeasca vesti bune, o suma de bani importanta si tot felul de alte beneficii. Are parte de o luna plina de surprize placute.

Fecioara: Fecioara are o saptamana fantastica plina de fertilitate si belsug, in care visele i se pot implini.

Balanta: Balantele au o saptamana in care nu trebuie sa forteze norocul.

Scorpion: Scorpionii au deranjat pe cineva si suporta consecintele.

Sagetator: Sagetatorul are chef de cearta, dar trebuie sa apeleze la calm in aceasta saptamana din februarie.

Capricorn: Capricornul are parte de revigorare pe toate planurile.

Varsator: Varsatorul e castigatorul zodiacului, are o saptamana perfecta.

Pesti: Pestii trebuie neaparat sa se relaxeze in aceasta saptamana.

Horoscopul Cameliei Pătrașcu

Berbec- O saptamana foarte buna, planuri mari si indraznete inca de luni. Trebuie sa fie atenti la resursele materiale, dar sunt din nou in forta miercuri si joi. Sa fie abordabili si receptivi la sfat.

Taur – Pot lua niste decizii foarte mari legate de cariera, dar si de tot ce inseamna realizare. Poate unii dintre ei doar se pozitioneaza acum. Pot avea parte de luni de schimbari majore, toata saptamana schimbarile sunt benefice, pot sa puna la punct o noua directie in viata loc, atentie sa sanatate vineri, sambata si duminica.

Gemeni – Au o Luna Noua care vizeaza o noua deschidere spre viitor. Pe baza unor date, isi pot deschide noi oportunitati. Toata saptamana sa bazaza pe aceste informatii. Prietenii sunt alaturi de ei, mai ales vineri si sambata.

Rac – Pun accent pe relatii si asta ii ajuta sa faca fata la intalniri sociale. Stau foarte bine la capitolul relatii diplomatice. Iar Luna Noua in Varsator ii ajuta sa rezolve ceva. Partenerii lor de viata s-ar putea sa vina cu o realizare si o schimbare in viata lor.

Leu – Pot avea aspecte bune legate de munca. Exista sansa de a rezolva mai usor o problema personala. Isi schimba dispozitia daca au sentimentul ca omul de incredere ii dezamageste.

Fecioara – Muncesc, sunt foarte creative si vor face o schimbare importanta. Saptamana le ofera un nou culoar de realizare pentru mai departe.

Balanta – Pun mai mult accent pe iubire, o Luna Noua care poate sa relaxeze mai multe Balante. Aceasta Luna Noua permite Balantelor sa ia lucrurile asa cum sunt, fara sa mai acumuleze multe resentimente. Saptamana le aduce niste vesti bune celor care isi doresc sa aiba copii.

Scorpion – O Luna Noua care este fixata in zona caminului sau in zona personala. Se intampla schimbari privind confortul si viata lor personala. E o saptamana buna din punct de vedere al relatiilor, dar si al muncii.

Sagetator – Discutii, vizite si calatorii importante si cu deschideri. Pot cunoaste persoane importante. Unii se pot gandi sa studieze ceva sau pot valorifica o diploma pe care o au. Deschiderea e legata de studii, educatie si cunoastere.

Capricorn – Isi iau in analiza viata, tot ceea ce au facut pana acum. Poate unii schimba profesia. Deciziile pe care le iau depind de cat de mare e confortul sau calitatea vietii lor.

Varsator – Incep saptamana cu o transformare. Multi au sansa sa renunte la atitudini care nu le faceau bine. Schimbarile pot duce la planuri foarte indraznete indraznete. Pot gandi un proiect.

Pesti – Trebuie sa se impace cu trecutul lor. Trebuie sa rezolve sau sa nu se mai gandeasca cu rusine lucrurile, pentru a deschide un viitor mai ofertant pentru ei.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *