Actorul Vladimir Găitan împlinește azi, 2 februarie, onorabila vârstă de 72 de ani.

În continuare vă vom expune ce a relatat, îndrăgitul actor, într-un interviu recent:

„Fac 72 de ani. Nu sunt femeie, să-mi ascund vârsta. Nu am nici o cochetărie. Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi. La 72 de ani, pot spune că sunt fericit” a declarat Vladimir Găitan pentru Libertatea.

Acum 30 de ani, actorul a primit o veste fulgerătoare, medicii spunându-i că are o boală grea și nu mai are mult de trăit, însă el nu s-a dat bătut și iat-l ajuns să-și serbeze 72 de primăveri.

Totodată, marele actor, a dezvăluit că aproape toată viața a fost dependent de pastile…„Trebuie să iau mereu. Am toate culorile – roz, verzi, albe. Doar din alea albastre nu iau”.

Cu doar 2 zile înainte de ziua sa, Vladimir Drăghia a primit un cadou care l-a impresionat. Cadoul a venit de la Alexandra Dobre, manager al Centrului pentru Seniori al Municipiului București și a fost dăruit pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase, pentru ”continuă reconstituire oferită unei lumi fantastice, zugrăvită pe scenele teatrului românesc”, în cadrul Galei seniorilor de 5 stele.

Bineînțeles că aplauzele au fost la scenă deschisă mai ales după ce a ținut să menționeze că: „Jucam, împreună cu Dichiseanu, într-un spectacol în care aveam de spus replici mai deocheate. Fata pe care o angajasem ca sufleor s-a rușinat, a început să plângă și nu mi-a mai suflat. Iar eu îmi uitasem replicile”.

Cu ocazia zilei de naștere, întreaga Românie îți urează un călduros ”La mulți ani!”

Ref: libertatea, agerpres, g4media

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *