Trecem prin viata intalnind oameni noi si experimentand lucruri noi mereu. Unii oameni pe care îi întâlnim sunt buni, unii devin cei mai buni prieteni ai noștri și unii devin oameni pe care am prefera să-i evităm.

Dar oamenii care au fost mereu acolo pentru noi au inimile și sufletele legate de ale noastre. Ei devin o parte integrantă a vieții noastre si sunt acolo pentru a sărbători fericirea noastră și gata să ne prinda atunci când suntem pe punctul de a ne prabusi.

Considerăm că sunt întotdeauna acolo și, când îi pierdem, ne dărâmă și ne lasă o suferinta teribila.

Ne-am dori să ii putem aduce înapoi printr-o putere miraculoasă, dar, din nefericire, suntem lăsați să ne ocupăm singuri de golul pe care l-au lăsat. Alții ar putea să nu înțeleagă pierderea noastră și, dacă nu au trecut prin ea, cu siguranta nu o vor face.

Există câteva lucruri pe care numai oamenii care au pierdut pe cineva drag le vor înțelege și le vor experimenta.

Regretul că nu le-ai spus cât de mult i-ai iubit

Singurul lucru pe care îl regreți este că nu le-ai spui cât i-ai iubit. Te face să te simți incomplet. Nu contează cât de bruscă sau treptată este pierderea lor, simți întotdeauna că nu există încheiere și că ultimul „la revedere” nu este suficient.

Lucrurile mici te vor face să te descompui

Parfumul pe care îl folosea sau anumite obiecte care îi aparțineau, toate te vor umple de emoție și vor face suferința și mai greu de suportat. Dacă mirosi ceva, în mod accidental, sau vezi ceva care îți amintește de acele persoane, vei incepe să plângi aproape instantaneu.

Momentele speciale pe care le-ai împărtășit cu ei

Momentele care te-au făcut să râzi, să plângi sau să te simți mulțumit, sunt mult mai speciale și mai semnificative după ce, cei dragi, nu mai sunt. La început, îți vor face rău chiar și dacă te gândești la ele, dar după rememorezi acele momente și un zâmbet apare pe fața ta, pentru că vei realiza cât de fericit ai fost cu acele persoane.

Durerea nu dispare niciodată

Durerea chiar nu dispare niciodată, dar poate, cu timpul, durerea se va diminua și inima ta nu se va mai simți așa de sfărâmată.

Îți este greu să mergi mai departe

Este nevoie de o perioadă de timp și de efort pentru a continua cu viața normală. Unii oameni sunt în măsură să accepte pierderea relativ rapid, în timp ce altora le ia mult mai mult timp.

Pierzând pe cineva pe care-l iubești nu este asemeni unei plimbări prin, este un sentiment brutal. Rămâi cu o gaură emoțională în suflet, dar în ciuda tuturor acestor lucruri, iubirea lor a fost cel mai bun lucru pe care l-ai avut vreodată.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *