Încercați să aveți o discuție importantă cu cineva, dar pare că aceasta e total lipsită de interes și aveți senzația că vă tratează cu indiferență?

Ar fi bine să știți cu cine aveți de-a face, iar pentru asta e necesară să-I puneți câteva întrebări care vă vor lămuri.

Care sunt pasiunile tale?

Specialiștii spun că o primă întrebare care trebuie adresată unei persoane cu care faceți un dialog este Care e povestea ta de viață? Sigur că trebuie să știți de la început că s-ar putea să vă loviți și de un refuz, dar în general la această întrebare toată lumea răspunde și e posibil să aveți parte de o discuție interesantă.

De asemenea, pentru a cunoaște pe cineva ar fi util să întrebați care îi sunt pasiunile. De cele mai multe ori, la o astfel de întrebare, omul se deschide și puteți relaționa altfel. V-ați întrebat oare dacă ați fi cunoscut cu adevărat acea persoană, ce ar fi trebuit să știți despre ea?

Aceasta e a treia întrebare care trebuie să i-o adresați, iar răspunsul va fi pe măsură. Oamenii sunt deschiși și dacă sunt întrebați ce îi împlinește în viață. Atenție, însă! Dacă vreți să știți ce moment al vieții celui din fața dumneavoastră nu îl spune prea des, trebuie să vă gândiți bine înainte cum puneți problema. Discuția ar putea lua o turnură cu totul neașteptată.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *