La doar 31 de ani, când Andreea Ștefănescu lucra ca webdesigner în București, a pus pariu cu colegii de serviciu că se va duce la un interviu de recrutare al unei companii aeriene din Orientul Mijlociu. Ce a urmat? Aceasta a devenit stewardesa familiei regale din Emiratele Arabe.

A călătorit în 89 de țări

O provocare lansată de colegii de birou ai Andreei Ștefănescu a făcut-o pe tânără să ajungă la un interviu de recrutare al unei companii aeriene din Orientul Mijlociu. Deși nici gând nu i-ar fi trecut că va fi acceptată, neprevăzutul s-a produs și la doar o lună, a zburat pentru prima dată spre Dubai, ca însoțitoare de zbor. După o perioadă, viața i-a întins Andreei cea mai mare șansă, ea fiind recrutată din aviația privată, urmând să lucreze pentru șase ani pentru familia regală din Emiratele Arabe. Tânăra româncă se mândrește că a avut peste 500 de zboruri și a văzut nu mai puțin de 89 de țări, fiind fascinată de viața localnicilor.

Întrucât pasagerii avionului regal erau extrem de importanți, iar o însoțitoare de bord trebuia să se poarte impecabil, Andreea a urmat un MBA în International Hospitality, apoi a primit primul certificat de trainer în etichetă și protocol de la English Manner, o școală aflată sub patronajul Casei Regale a Angliei, apoi a ajuns la The Protocol School of Washington și ulterior, a fost acceptată la Institut Villa Pierrefeu. Adică școala unde s-a pregătit însăși Lady Diana pentru viața alături de familia regală britanică!

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *