Culoarea ochilor este in stransa legatura cu actiunile nativului si este singura ocazie in care semnul zodiacal ascendent nu are relevanta. Culoarea albastra este a doua ca si numar de posesori ai acestor ochi. Este o culoare atribuita persoanelor misterioase, cu un grad de viziune inalt.

Așadar, să luăm fiecare zodie în parte!

BERBEC: Berbecii cu ochii albastri trebuie aiba grija sa nu cada prada viciilor sau lenei. Au un nivel de clarviziune extrem de ridicat.

TAUR: Poate deveni o arma letala deoarece este guvernat de Venus, planeta frumosului. Este un fin manipulator ar partenerilor sai, relateaza spynews.ro.

GEMENI: Sunt o adevarata „fata morgana”, te pot hipnotiza cu viteza cu care vorbesc si prin argumentele pe care ti le aduc. Trebuie sa invete sa coboare din lumea mentala in lumea practica.

RAC: Racii cu ochii albastri trebuie sa aibe mare grija la depresie, sunt extrem de sensibili. Pot intui emotiile celor din jur, mai ales ale celor care sufera.

LEU: Leii cu ochi albastri sunt fascianti, sunt foarte buni oratori!

FECIOARA: Fecioarele cu ochi albastri sunt foarte rare intalnite. Au intuitie buna insa se lasa manipulate de ceilalti.

BALANTA: Este persoana care stie ce vrea, cand vrea si cum vrea.

SCORPION: Scorpionii cu ochi albastri este des intalnit. Este clasicul scorpion care isi atinge obiectivele. Este un supravietuitor si stie intotdeauna ce vrea. Este foarte atasat de familia sa.

SAGETATOR: Este intelectualul sau sportivul zodiacului. Sunt foarte frumosi si armoniosi la corp. Au o structura extrem de armonioasa a trupului.

CAPRICORN: Nu sunt intalniti des. Au o capacitate de intuitie dublata de ambitia specifica semnului zodiacal al capricornului.

VARSATOR: Este o zodie foarte greu de citit. Nu te poate intui lumea si poti induce in eroare.

PESTI: Este culoarea specifica pestilor! Sunt cei mai frumosi din zodiac. Sunt foarte dedicati familiei!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *