Dacă vreți cu adevărat să gustați o delicatesă culinară, trebuie să încercați salata de boeuf cu carne de pește. Este o rețetă mănăstirească al cărei gust nu îl veți uita prea ușor.

Mod de preparare

Pentru obținerea acestei minunății aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pentru salată:200 g cartofi, 150 g ţelină, 125 g morcovi, 100 g castraveţi muraţi, 125 g mazăre, 1 cutie de somon sau ton în suc propriu, maioneză, sare, piper

Cremă de unt: 125 g unt, 4 gălbenuşuri fierte, muştar, suc de lămâie

Pentru decorat: pătrunjel, castraveţi, ridichi, roşii cherry, 4 felii de pâine integrală tăiate pe lungime, tăiată sub formă dreptughiulară, de aceeași dimensiune

Pregătiți salata de boeuf începând prin a tăia castraveții cuburi și faceți la fel cu restul legumelor. Puneți mazărea la fiert pentru zece minute, lăsați la răcit și amestecați apoi cu maioneza, somonul sau tonul, sare și piper.

Pentru a pregăti crema de out, fierbeți ouăle tari, tăiați jumătăți, scoateți gălbenușurile și treceți prin sită. Bateți untul cu mixerul, apoi adăugați gălbenușurile, sare, piper, suc de lămâie și muștar.

Pentru a decora tăiați pătrunjelul mărunt, roșiile cherry și ridichile pe jumătate și castraveții rondele.

Puneți o felie de pâine, salată, o felie de pâine unsă cu cremă de unt + un strat de castraveți proaspeți tăiați felii subțiri, o felie pâine, salată, o felie de pâine. Acoperiți totul cu crema de unt pe toate părțile. Decorați cu pătrunjel pe laterale.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *