Una dintre cele mei indragite actrite din serialul american „Dallas”, Victoria Principal, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor. Acum, vedeta care a interpretat rolul celebrei pe Pamela Ewing locuieste la o ferma si e foarte activa pe retelele sociale. Victoria Principal a fost rugata sa revina in „Dallas”, dar a refuzat sa mai faca parte din distributie.

Primul episod din “Dallas” a fost difuzat de TVR in vara anului 1979

 

 

Victoria Principal a interpretat-o pe Pamela Barnes Ewing in serialul „Dallas” timp de 9 ani, in perioada 1978 – 1987. Avea doar 27 de ani cand a primit rolul, care i-a adus si un Glob de Aur in 1993. In Romania, primul episod din „Dallas” a fost difuzat de TVR in vara anului 1979, iar productia a creat isterie in randul populatiei, scrie click.ro.

Victoria Principal si-a jucat atat de bine rolul, incat admiratorii din lumea intreaga ii trimiteau mesaje si scrisori de felicitare. A fost o adevarata tragedie pentru fani si pentru producatori cand Pamela Ewing a decis sa il paraseasca pe „sotul” Bobby Ewing si se retraga din serial. Din anul 2001, Victoria Principal nu a mai acceptat sa joace in nici un serial sau film artistic. Ultima productie in care actrita a jucat e „Titanii”, realizata de celebrul Aaron Spelling.

In ultimii ani, Victoria Principal s-a retras la ferma ei din Arizona, unde isi petrece timpul alaturi de animalele sale. Actrita le filmeaza deseori si publica filmuletele pe paginile ei de socializare. Victoria Principal e foarte activa pe Facebook si, in afara de imaginile de la ferma, publica frecvent secvente din reclamele produselor pe care le-a promovat si diverse amintiri, de la fotografii de arhiva, la copertele unor reviste pe care a aparut.

Se iubeste cu Rick Osborn, de profesie cameraman

 

 

Viata amoroasa a Victoriei Principal nu a fost tot timpul pe roze. In perioada 1978-1980, Pamela a fost maritata cu actorul Christopher Skinner, dupa care, pana in 1982, s-a iubit cu Andy Gibb, solist in trupa Bee Gees. In 1985, Victoria Principal se casatoreste cu chirurgul plastician Harry Glassman, insa si de aceasta data ajunge la divort (n.r. in 2006). Anul trecut, actrita a fost surprinsa pe plaja, in Malibu, de mana cu Rick Osborn, de profesie cameraman. Cei doi s-au cunoscut in 1990.

 

BEVERLY HILLS, CA – FEBRUARY 7: Actress Victoria Principal attends the 44th Annual ICG Publicists Awards Luncheon on February 7, 2007 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. (Photo by Vince Bucci/Getty Images)
Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *