Pentru doua zodii, anul 2019 va aduce momente decisive, in care obisnuinta si sentimentul de securitate se vor spulbera.

Desi dureroase, astfel de experiente le-ar putea modela destinul intr-un mod pozitiv, daca vor avea curajul sa invete lectiile necesare, scrie kfetele.ro.

Gemeni

Gemenii vor avea tendinta, in 2019, de a urmari doar satisfactia rapida – care, desi intensa pe moment, ii seaca de energie si le da senzatia ca nu au niciun scop in viata. La apogeul acestei etape, Gemenii vor avea un comportament aproape autodistructiv, fara sa le peste de parerea celor din jur sau de viitor.

Va veni insa si clipa adevarului, in care nativii din aceasta zodie vor realiza ca, daca continua pe acest drum, vor pierde atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, tot ce au construit. Schimbarea va fi una de profunzime si va marca momentul in care Gemenii se maturizeaza si inteleg ca fiecare fapta are consecinte ce nu pot fi trecute cu vederea. Se vor reintoarce atunci la vechile visuri, pe care le vor urmari cu incredere si pasiune – de data aceasta dispusi sa sacrifice prezentul pentru viitor. Iar sentimentul de multumire va fi incomparabil.

Fecioara

Meticulozitatea Fecioarelor se va transforma in 2019 din calitate in defect. Vor incerca sa controleze fiecare aspect al vietii lor, iar aceasta atitudine va aduce suferinta si frustrari in relatia de cuplu. De la seriozitate si pana la un comportament autoritar este doar un singur pas, pe care nativii din zodia Fecioara il fac fara sa-si dea seama.

La un moment dat, desi au intentii bune, vor veni si consecintele. Fie partenerul va decide sa o ia pe un alt drum, fie increderea din cuplu se va narui si va interveni gelozia. Abia atunci cand vor fi pe punctul de a pierde tot ce au mai drag Fecioarele vor fi dispuse sa renunte la tendinta de a controla totul, lasand reponsabilitatea si pe umerii celor dragi. Va un un adevarat chin pentru ele, dar e singura cale de a merge inainte. Cu timpul vor realiza ca au luat decizia corecta.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *