Nimeni nu e perfect, așa că nu trebuie să facem o drama din defectele noastre care, uneori ar putea fi percepute de ceilalți ca pe o calitate. Pentru a reuși în viață, nu trebuie decât să vă acceptați așa cum sunteți.

Nu vă comparați cu manechinele de la televizor

Doamnelor, sunteți frumoase așa că nu trebuie să vă comparați cu manechinele de la televizor. Mai mult, ce credeți? Există vedete care sunt puțin mai plinuțe și au un succes incredibil! Și totodată și o mulțime de admiratori!

Așa că nu trebuie decât să vă puneți în valoare calitățile cu care ați fost înzestrate de Dumnezeu. Pe de altă parte, nu aveți voie sub nici o formă să vă concentrați pe părțile voastre inestetice, ci doar să le descoperiți pe cele frumoase. Trebuie să învățați să vă mascați orice defect cu ajutorul hainelor și al accesoriilor.

Alegeți tot ce vă stă bine, nu ce se poartă. Nu uitați că cei din jur vă vor taxa întotdeauna defectele. Iar dacă într-adevăr le aveți, folosiți autoironia. Veți constata că este cea mai bună formă de apărare. Dacă veți reuși să vă împăcați așa cum sunteți, toți ceilalți vă vor urma exemplul și viața vi se va schimba în bine.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *