Se pare ca Printesa Charlotte a mostenit pasiunea pentru dans a fratelui sau si a inceput sa ia lectii private de balet.

Micuta printesa merge in mod constant la cursurile private de balet de la o scoala din sudul Londrei.

In urma cu cateva luni, Printul William i-a marturisit primului ministru din Malta ca „Fiica mea, Charlotte, adora sa danseze”, relateaza elle.ro.

Se pare ca aceasta isi urmeaza pasiunea pentru dans, la fel ca fratele ei mai mare, Printul George.

George, care merge la o scoala privata din Londra, St Thomas’s Battersea, participa si el la cursuri de balet si, potrivit unor surse, este foarte talentat si danseaza cu mare placere.

Cel mai adorabil lucru la acest hobby pe care il impart Charlotte si George este faptul ca ei calca pe urmele bunicii lor, regretata Printesa Diana.

Diana a studiat baletul in copilarie, insa a trebuit sa renunte atunci cand a crescut prea inalta pentru a putea continua ca balerina.

Printul William a vorbit recent despre dragostea mamei lui, dar si a fiului lui, George, pentru dans. „George danseaza destul de bine, chiar iubeste sa danseze”, a marturisit William la un eveniment organizat de BBC Radio 1.

„Mama mea obisnuia sa danseze, adora sa danseze. Si daca este vorba de ceva ceea ce iubesti, trebuie sa faci ceea ce iubesti. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna altceva”.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *