Atunci cand esti multumita cu ceea ce ai, traiesti intr-o stare de satisfactie care te ajuta sa gasesti placerea chiar si in cele mai mici lucruri si momente aparent neimportante.

Esti fericita cu ceea ce ai si nu iti doresti lucruri care sunt imposibil de obtinut, scrie elle.ro.

Insa, daca te numeri printre aceste cinci zodii, simti ca nimic nu este suficient si ca trebuie sa muncesti si mai mult pentru a obtine acele lucruri pe care ti le doresti.

Nu esti fericita complet chiar si atunci cand obtii ceva la care sperai pentru ca, pentru tine, nimic nu este cu adevarat suficient.

Sagetator

Daca nativii Sagetator nu gasesc mereu lucruri noi care sa le capteze atentia, se simt nefericiti si nesatisfacuti si se vor plange despre orice lucru. Lucrurile si momentele mici nu conteaza pentru ei, au nevoie de ceva neasteptat, important sau necunoscut pentru a le capta interesul.

Daca nu au stimulii de care au cu adevarat nevoie, nativii Sagetator se vor simti plictisiti, frustrati si nemultumiti. Sagetatorii sunt foarte rar multumiti cu ceea ce au.

Capricorn

Cele mai mari nemultumiri ale nativilor Capricorn vin din problemele financiare. Nu vor simti niciodata ca au suficienti bani sau ca au economisit suficient pentru zilele dificile.

Ei muncesc mereu, economisesc, isi achita datoriile – fac orice este posbil ca sa aiba o situatie financiara stabila, insa nimic nu este suficient. Nu se vor opri niciodata din drumul lor catre succes si avutie, pentru a aprecia ceea ce au, si astfel vor rata foarte multe lucruri care chiar conteaza in viata.

Berbec

Berbecii nu sunt multumiti pentu ca intotdeauna cauta ceva nou: o activitate incitanta, o provocare sau un test imposibil de trecut. Berbecul este un semn zodiacal care nu se multumeste cu a trai in prezent si a simti satisfactie din ceea ce are deja.

Una dintre cele mai sigure metode prin care iti poti da seama ca nativul Berbec nu este multumit este ca el viseaza mereu sa fie intr-un alt loc sau sa faca altceva decat face in acest moment. Prezentul nu este niciodata suficient pentru Berbeci.

Gemeni

Gemenii au unele momente cand se simt multumiti, insa nu dureaza mult pana cand realizeaza ca simt nevoia de a schimba ceva. Nativii Gemeni au nevoie mereu de noi idei, oameni noi si de schimbari care sa-i faca sa se simta ca traiesc cu adevarat.

Daca incetinesc ritmul sau ajung intr-o situatie confortabila, se vor simti captivi, nefericiti si vor face orice le sta in putinta ca sa schimbe lucrurile.

Varsator

Varsatorii nu pot ramane prea mult intr-o stare care sa-i multumeasca pe deplin. Atunci cand duc la bun sfarsit ceea ce si-au propus, isi vor stabili rapid un nou reper, o noua provocare, ceva care sa ii ajute sa isi demonstreze cu adevarat abilitatile.

Daca se va simti multumit de ceea ce se intampla in viata lui, nativul Varsator va inceta de a se mai supune unor riscuri suplimentare, in special datorita faptului ca starea de confort reprezinta un lucru mult prea important pentru el.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *