Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țara noastră, vine cu predicțiile runelor pentru luna mai! Potrivit acestuia, în perioada următoare vom fi tentați să cheltuim prea mulți bani pe lucruri de care nu avem nevoie, iar o mulțime de oameni noi vor intra în viața noastră! Luna vine și cu probleme pentru unele zodii!

 

Berbecii vor avea parte de dragoste

Pentru nativii din zodia Berbec, luna mai vine cu o nouă poveste de dragoste, poate chiar mai intensă decât sunt aceștia obișnuiți. Dornici de noi experiențe, berbecii vor merge înainte fără teamă, explorând noua situație în care se află.

Taurii primesc vești bune

Indiferent despre ce subiect vor fi acestea, veștile bune nu vor întârzia pentru Tauri, iar runele vin și cu un sfat important: deși nativilor din această zodie le displac profund schimbările bruște în viață, aceștia ar trebui să iasă din zona de comfort și să profite de noua oportunitate oferită.

Gemenii vor avea parte de certuri

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna mai este una tulbure. Se vor certa des cu cei din jur, iar de multe ori, ceilalți nu se vor sfii să returneze „favoarea”, lucru ce îi va extenua rapid pe Gemeni. Sfatul runelor este ca aceștia să își țină temperamentul în frâu în această lună.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *