Horoscop romantic – Dintre cele 12 zodii, unele iubesc mai mult decât altele. Sunt semne zodiacale dispuse să se sacrifice pentru oamenii pe care îi iubesc. iar altele interesate doar de propria persoană.

În timp ce unele zodii cred în monogamie, altora nu le ajunge o viață întreagă să-și pună în aplicare tacticile de seducție.

Doar trei dintre zodii sunt, însă, partenerii ideali în dragoste!

Fecioara

Horoscop romantic – Pe cât este de sensibilă, pe atât Fecioara este responsabilă și partenerul pe care te poți baza întotdeauna. Nu trădează oamenii pe care îi iubește și este tot timpul prinsă între diverse persoane, pe post de împăciuitor. Nu suporta să știe oamenii din jurul său certați unii cu alții și face tot ce-i stă în putință să-i ajute să-și rezolve problemele. Însă, trebuie să aveți grijă cum vorbiți unei Fecioare pentru că poate fi foarte ușor rănită. Nu vorbiți urât și jignitor la adresa membrilor familiei sale, nu-i ironizați realizările profesionale și nu-i închideți ușa în nas când are nevoie de ajutor pentru că nu uită niciodată.

În dragoste, este sinceră, onestă și fidelă. Foarte rar veți întâlni o Fecioară care înșală. Face tot ce-i stă în putință pentru ca relația lui de dragoste să reziste și de multe ori lasă de la ea, doar pentru a fi bine. Atenție, însă, și ea are o limită! Îndepărtată, ce-i drept, dar atunci când este atinsă, nu va mai putea fi întoarsă din drum!

Taurul

Când veți auzi vreodată un Taur că nu mai poate, să fiți siguri că a fost atinsă limita limitei și asta pentru că această zodie poate mult și bine. Îndură fără să crâcnească, trage la jug chiar și atunci când este îngenuncheat, își trage sufletul și merge mai departe, atunci când oricare altă zodie ar fi renunțat demult. Taurul este extrem de devotat partenerului său, nu trădează niciodată și este destul de tolerant cu greșelile partenerului. Nu uită niciodată, dar iartă și merge mai departe. Ține mult la ideea de familie, își iubește casa și se dă peste cap să-și mulțumească partenerul.

Taurul nu intră ușor în relații și este chiar greu de cucerit și de mulțumit, însă odată ce ați reușit asta, veți avea alături partenerul ideal. Pe cât este de cu picioarele pe pământ și bine ancorat în realitate, pe atât de romantic este Taurul și capabil de sacrificii pentru oamenii dragi. Are, totuși, un defect. Sau mai multe. Pentru că iubește mult, Taurul are tendința să devină mult prea gelos și posesiv decât este cazul.

Dacă nu credeți în monogamie și nu vă puteți limita, așadar, la un singur partener, mai bine nu vă încurcați cu un Taur! Este el partenerul ideal, dar totul până când află că-l înșelați! Acest lucru este valabil și pentru prieteni. Taurul sacrifică orice pentru voi, dar odată ce l-ați tradat, vede roșu și e mai bine să fugiți, scrie viva.ro.

Capricornul este acel prieten care îți răspunde la telefon la orice oră din zi sau noapte și pentru el nu există „nu pot” atunci când un apropiat are nevoie de ajutor. Pentru persoana iubită, poate muta munții din loc și nici un sacrificiu nu e prea mare pentru fericirea celor dragi.

Capricornii sunt exigenți cu ei și cu cei din jur și uneori pot fi catalogați drept ciudați, dar dacă le ajungi să le câștigi încrederea, vei vedea partea lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu.

Nevoia de siguranță și stabilitate îl fac pe Capricorn să fie reținut în relațiile afective. Pare la început rece, indiferent, neinteresat de a se lega sentimental, dar pe măsură ce se îndrăgostește, te vei bucura de fidelitatea și devotamentul lui.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *