Maica Domnului ne ajută – De Izvorul Tămăduirii, Mitropolitul Laurenţiu al Ardealului a vorbit despre ajutorul oferit de Maica Domnului „mai ales acum, când teama, frica, îngrijorarea și toate celelalte sunt asupra noastră”.

„Ea ne ajută mai mult decât oricând”, a subliniat ierarhul.

„Suntem încredințați că rugăciunile pe care le adresăm Maicii Preacurate, și nu sunt puține, ci sunt cele mai multe în cadrul rânduielilor liturgice, vor fi ascultate. Ea este mai cinstită decât îngerii și ei i se cuvine această preacinstire”, a spus Mitropolitul la finalul slujbei oficiate vineri în paraclisul mitropolitan „Sfântul Nichita Romanul”, scrie basilica.ro.

Maica Domnului ne ajută – Ierarhul i-a îndemnat pe toți credincioșii care urmăresc sfintele slujbe prin intermediul transmisiunilor online să se roage neîncetat pentru ca această pandemie să înceteze.

În cadrul Sfintei Liturghii, Mitropolitul Laurenţiu a citit rugăciuni speciale pentru încetarea molimei care a cuprins întreaga lume, rugăciuni pentru sănătatea oamenilor și pentru ocrotirea tuturor celor care luptă acum în spitale pentru a salva vieți omenești.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *