Emoționant Ce scrisoare – Gică Gheorghe, medic ginecolog la un spital din București, a fost surprins de ziua lui de naștere de o scrisoare emoționantă primită de la soția lui, care, din păcate, nu-i poate fi alături în aceste momente…

În aceste momente, cei mai expuși pericolului sunt medicii aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusului și mulți dintre ei au luat decizia de a se izola de familie, de teamă să nu-i infecteze pe cei dragi. Printre medicii care s-au mutat practic la spital se află și doctorul ginecolog Gică Gheorghe, acesta alegând să se izoleze de soție și fetiță. Pe 16 aprilie, medicul a împlinit 29 de ani, însă a avut parte de o aniversare mai specială, departe de cei dragi…

„Ești un om minunat, <>„

Emoționant Ce scrisoare – Neputându-i fi aproape, soția lui, Maria, i-a făcut însă o surpriză, trimițându-i o scrisoare emoționantă, scrie viva.ro.

„Soțul meu este medic, un profesionist desăvârșit, care s-a izolat de familie pentru a fi aproape de paciente. Azi este ziua lui de naștere, o petrece la spital, departe de familie, și cred că merită să-i spunem un La mulți ani cu sănătate, să-i spunem povestea. Dacă nu am putut fi aproape, i-am trimis o scrisoare cu gândurile mele la spital”, a mărturisit Maria, conform sursei citate. Iată mai jos scrisoarea pe care doctorul Gică Gheorghe a primit-o de ziua lui:

„La mulți ani, iubitule!

Ești un om minunat, „doctor de minuni’, zi de zi faci atâtea familii fericite aducând zâmbete pe buze și fericire în suflete.

Zi și noapte ești în prima linie. Oricând îți sună telefonul, tu răspunzi. Oricând ești chemat la spital, tu te duci. Pentru că devotamentul nu ține cont de lumină sau de întuneric, ci doar de pasiune și de credință.

Emoționant Ce scrisoare – Sunt convinsă că toate pacientele tale însărcinate îți mulțumesc pentru dedicare, dar eu vreau să-ți spun că-ți înțeleg sacrificiul și când va fi suficient de mare, am s-o ajut și pe fetița noastră să-l înțeleagă.

Fiece aniversare a ta care-a trecut ne-a adus noi forme de fericire – și fie ca orice an ce va veni să ne aducă bucurii și mai mari. Acum, însă, sărbătorim la distanță.

Trăim vremuri de neimaginat, totul pe lume se schimbă. Dar nu și dragostea mea pentru tine…

La mulți și fericiți ani!”

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *