Gigi Becali prins fără declarație afară. – Gigi Becali patronul celor de la FCSB, a fost oprit sambata de un echipaj de politie pentru a i se verifica declaratia prin care poate parasi locuinta in timpul starii de urgenta.

Gigi Becali a povestit cum a decurs intalnirea cu ofiterii Ministerului Afacerilor Interne. Latifundiarul din Pipera a recunoscut ca nu avea in posesie o astfel de declaratie.
Gigi : „Cum sa ma intrebe pe mine unde ma duc?”

Gigi Becali prins fără declarație afară. – „Da, m-au oprit si pe mine sa ma verifice. Mi-au cerut declaratia. Nu aveam nicio declaratie. Pai, ce-i aia. Ce sa fac? Eu fac declaratie pentru mine? Sa-mi semnez singur?
Eu sunt patron, angajator, eu nu ma duc la munca. Eu ies sa fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru masti, ajut spitale, ajut biserici. Eu ma duc sa fac voluntariat pe vreme de criza.

Voluntariat pe banii mei. Cum sa ii spui lui Gigi «Unde te duci?». Oamenii ma cunosc, ma saluta, ma respecta, ma felicita pentru ceea ce fac si gata”, a declarat Gigi Becali la Antena 3, citat de Gsp.ro, potrivit radiosimplu.ro.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *