ALEGE O LUNĂ – Luna poate defini anumite aspecte ale vieții tale. Tot ce trebuie să faci este să alegi luna preferată și să afli de ce are nevoie sufletul tău în următoarea perioadă.

Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine din cele trei de mai jos. Este important să nu stai foarte mult pe gânduri și să încerci să te lași condusă de intuiție; permite-i sufletului tău să facă alegerea pe care el o consideră potrivită, scrie kudika.ro.

Ai ales? Dacă da, este momentul să dai pagina și să afli de ce are nevoie sufletul tău în următoarea perioadă.

Dacă ai ales prima lună…

Sufletul tău are nevoie de liniște. Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, nu doar pentru tine. Folosește aceste momente pentru a încerca să fii mai atentă la relația pe care o ai cu ține însăți.

Petrece mai mult timp ascultându-ți inima și punându-ți în ordine gândurile și sentimentele. Încearcă să îți dai seama care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericită. În plus, nu ar strica dacă ți-ai face și un plan pentru următoarele săptămâni.

ALEGE O LUNĂ – Dacă ai ales a doua lună…

Sufletul tău are nevoie de iubire. Și nu doar din partea oamenilor din jurul tău, ci și din partea ta. Nu mai fi atât de dură cu tine; încearcă să fii recunoscătoare pentru toate luptele câștigate, pentru toate provocările prin care ai trecut pentru că datorită tuturor lucrurilor trăite ești unde ești acum.
Învață să profiți de aceste momente și să înveți să te iubești necondiționat. Cu bune și cu rele. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Iubește-te pentru ceea ce ești.

Dacă ai ales a treia lună…

Sufletul tău are nevoie să știe că totul va fi bine. Pentru toată lumea aceasta este o perioadă extrem de dificilă. Însă nu îți pierde speranța pentru că în cele din urmă va răsări și soarele. Ai încredere că totul va fi bine. Între timp, concentrează-te pe lucrurile pozitive, pe momentele simple care îți pun zâmbetul pe buze și te ajută să vezi partea frumoasă a vieții.


Încearcă acest exercițiu: în fiecare seară, înainte de culcare, găsește trei motive simple pentru care să fii recunoscătoare.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *