Afirmații pentru – „Cuvântul este puterea prin care noi creem sau distrugem. Cuvântul este darul care vine direct de la Dumnezeu. La început a fost cuvântul şi cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era cuvântul. Dacă Dumnezeu a creat lumea după chipul şi asemănarea Lui, înseamnă că omul a căpătat puterea de a creea ca şi Dumnezeu.”

Orice Rugaciune, Afirmatie, Mantra sau Meditatie, are efect daca tu crezi cu adevarat in fiecare cuvant pe care il trimiti catre Univers si te imaginezi conform spuselor tale, scrie almanahulsufletului.wordpress.ro.

Cele mai importante sunt rugacinile noastre zilnice catre Dumnezeu!

AFIRMATIILE SI GANDURILE PUTERNICE PUN ROTITELE UNIVERSULUI IN MISCARE

„Daca vrem o viata vesela, trebuie ca gandurile noastre sa fie vesele. Daca vrem o viata prospera, trebuie sa elaboram ganduri prospere. Daca vrem o viata plina de iubire, gandurile noastre trebuie sa fie pline de iubire. Orice trimitem mental sau verbal in univers va veni inapoi la noi intr-o forma asemanatoare.” (Louise Hay)

Afirmații pentru – Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubit(ă) şi în siguranta

Mintea mea este cea care îmi creează propriile EXPERIENTE. Sunt nelimitat(ă) în abilitatea de a crea binele in viata mea

Viața mea merge minunat. Totul în viața mea merge bine acum şi întotdeauna
Sunt protejat(a) de lumina divina si nici o energie de joasa vibratie nu ma poate atinge

Resping frica, teama, indoiala, ingrijorarea si in locul lor trimit surse inepuizabile de lumina divina

Eu sunt in armonie perfecta cu universul

Eu sunt parte divina

Eu sunt cu Dumnezeu si nimeni impotriva mea

Doamne iti multumesc pentru toate!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *