Scrisoare RĂSUNĂTOARE – Mihai Morar a postat în urmă cu puțin timp o morală emoționantă despre COVID-19. Momentul pe care trebuie să-l vezi și să-l asculți.

„Moare o lume pentru ca alta să se nască…

Scrisoarea unui părinte. Despre liniște. Despre omenire. Despre omenie. Aceasta a fost „Morala lui Morar” la Radio ZU. Pentru a rezista în această perioadă separați, dar împreună”, a scris Mihai Morar pe pagina de Facebook, scrie dcnews.ro.

Scrisoarea părintelui Iosif

Scrisoare RĂSUNĂTOARE – „Dincolo de panică și frică, de nebunia cumpărăturilor făcute fără rost, de glumele uneori nesărate, ce vin tot dintr-o teamă ascunsă, dincolo de toate astea, s-a făcut liniște. Liniștea de care umanitatea nu a mai avut parte de foarte mulți ani, poate prea mulți să fie spre binele nostru. Este afară o liniște teribilă, în toată lumea asta. Oamenii s-au oprit în loc în nebunia care s-a numit impropriu: Viață! Abia acum ar trebui să înțelegem că ceea ce am trăit, până a început pandemia, nu era viața noastră”.

“MOARE O LUME PENTRU CA ALTA SĂ SE NASCĂ…”Scrisoarea unui părinte. Despre liniște. Despre omenire. Despre omenie. Aceasta a fost “Morala lui Morar” la Radio ZU. Pentru a rezista în această perioadă separați, dar împreună.

Publicată de Mihai Morar pe Vineri, 20 martie 2020

Author