Noua Energie. Acceptarea Noii Energii. 

Noua energie ne ajută să înaintăm, ne ajută să ne dezvoltăm și să obținem ceea ce ne dorim.  Noi trăim în acel timp în care se naște o nouă lume și înaintea umanității se deschide un viitor nou.

Dragi cititori!

În fiecare zi autorul rus Serghey Nikolaevici Lazarev primește scrisori cu cereri pentru consultații. Mulți oameni au nevoie de ajutor și sprijin serios în calea dezvoltării și a vindecării bolilor. Din acest motiv, celebrul parapsiholog Serghei Nikolaevici a decis să creeze un nou format de lucru cu oamenii, sub forma unei practici de grup, care va avea loc în regim online.

Pe data de 08 martie 2020, între orele 11:00-12:00 (ora României) Serghey Lazarev va susține practica online de grup „Acceptarea Noii Energii”. S.N. Lazarev va efectua practica împreună cu toți participanții. Totul se va desfășura pe o platformă online, în limba rusă cu subtitrare în limba română.

Pentru a primi noua energie, este necesar să te cureți de vechile energii negative: supărări, regrete, frici și alte blocaje, făcând loc pentru ceea ce este nou. Noua Energie este diferită și este important să înveți să o simți și să o orientezi în direcția corectă. În cadrul acestei practice online vei putea să te conectezi și să stochezi noua energie.

Perceperea Noii Energii este individuală. La fiecare om, acest lucru se întâmplă cu propria sa viteză. 

Noi trăim în acel timp în care se naște o nouă lume și înaintea umanității se deschide un viitor nou. De aceea, trebuie să învățăm cum să ne purtăm corect față de viitor pentru ca energia noului timp care vine să servească dezvoltării și nu degradării noastre. Trebuie să învățăm să nu distrugem energia viitorului și să o folosim în beneficiul nostru. 

Energia subtilă a Noii Energii vine la noi, deschizând înaintea noastră noi oportunități la scară largă. Cu cât o vom direcționa mai corect, cu atât acest lucru ne va permite să rezolvăm multe probleme grave și să obținem succes în activitatea noastră.

Această practică vă va ajuta în aspirația de a vă deschide potențialul și de a deveni omul noului timp.

Cu ajutorul practicii online, veți putea simți noua energie cum vă umple de pace și liniște. Aceasta vă va permite să obțineți ceea ce vă doriți fără zbucium sufletesc și să vă păstrați forțele pentru o perioadă lungă de timp. 

Participarea la această practică este posibilă din orice parte a lumii, accesul se poate face de pe orice dispozitiv (c0mputer/laptop, telefon, tabletă) iar accesul pe platformă va fi valabil timp de 7 zile. Biletele se găsesc doar pe site-ul oficial al autorului:  https://lazarevsn.ro/

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *