Ați descoperit că aveți anumite probleme. Ce trebuie să faceți în acest caz? Dacă aveți o anumită boală gravă trebuie să vă duceți la medici pentru a evalua situația, pentru a avea anumite pronosticuri și pentru a începe să luptați cu consecința. Trebuie să lucrați cu cauzele în paralel deoarece cauza oricăror probleme și a oricăror boli este o problemă cu sufletul nostru. Omul este o ființă energetică și în interiorul lui există câteva tipuri de energii.

Omul are două tipuri de energii principale, așa cum sufletul are două jumătăți:

Una este orientată către planurile strategice, cealaltă către cele tactice. Adică, un tip de energie este cea fizică (în corpul nostru), iar celălalt tip de energie care este legată de timp, de structurile spirituale este acea energie vitală care este numită „chi” sau „prană” în Orient. Stocul acestei energii poate fi reînnoit sau poate fi cheltuit și acest lucru ne influențează sănătatea fizică și destinul.

Noțiunea de „sănătate”, noțiunea de „destin”, noțiunea de „sănătate psihică” sunt susținute de diverse tipuri de energie și când la om i se reduce energia principală, atunci începe să scadă în toate direcțiile: el se poate îmbolnăvi de o boală psihică, poate să i se năruie destinul, poate avea probleme la nivelul fizic. Însă, toate acestea au la bază una și aceeași natură. Principala energie a noastră se află în suflet și noi o primim prin intermediul sufletului nostru.

Mai multe informații puteți avea aici https://lazarevsn.ro/

În Biblie, se spune că sufletul a venit de la Dumnezeu. Prin urmare, contactul cu Creatorul ne dă această energie foarte înaltă. Noi o primim ca pe o viață unitară în dimensiuni universale. Fiecare om este individual la exterior, iar la interior, în planurile subtile, la nivelul subconștientului, noi suntem un întreg unitar. În Biblie se spune că atunci când un om începe să păcătuiască, el la început ori comite niște crime, ori primește boli. Boala îl protejează și îl salvează adesea de la păcatele, crimele ulterioare, de la decăderea morală și de la nenorociri. Prin urmare, cu cât un om învinge în interiorul lui bazele păcatului, cu atât el încetează să se mai îmbolnăvească, dacă am vorbi într-un limbaj religios. Însă dacă am vorbi într-un limbaj științific, atunci păcatul, adică ruperea unității cu Cauza Primară duce la faptul că energia principală vitală scade și această energie începe să se reducă și se reduce energia destinului, energia sănătății, energia noastră sufletească, spirituală și fizică. Și acest lucru ne va da probleme grave.

Care este concluzia?

Concluzia este simplă: să restabilim legătura cu Dumnezeu, să restabilim prioritatea sufletului asupra corpului, să restabilim sentimentul de iubire care este un indicator al faptului că noi suntem credincioși la interior, că suntem deschiși voii Divine și că avem unitate cu Cauza Primară.

Ca și celula care-și pierde legătura cu organismul – ea își pierde susținerea organismulu și devine canceroasă și trebuie să fie distrusă – la fel și fiecare om care-și pierde legătura cu Dumnezeu este practic neviabil. Doar că acest proces durează destul de mult timp. Acesta începe în planurile subtile, de la urmași și, treptat, se apropie de om. Într-un limbaj religios, acest lucru este descris astfel: Dumnezeu îl pedepsește pe cel pe care îl iubește. Cu alte cuvinte, cu cât avem probleme mai devreme, cu atât avem mai multe șanse să ne întoarcem și să găsim calea corectă și să restabilim sănătatea sufletească care este o garanție și a sănătății spirituale și a celei fizice.

De aici vă puteți procura accesul la Practica de grup online – Acceptarea Noii Energii – S.N. LAZAREV

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *