Acest polițist merită – Ramona Ionela şi Claudia Mihaela, două surori din Mătăsari, judeţul Gorj, date dispărute de familie, după ce au plecat de la şcoală, au fost găsite rapid de un poliţist aflat în timpul liber.

Agenţii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați că două surori minore, Ramona Ionela şi Claudia Mihaela Vizantie, de 15 şi, respectiv, 16 ani, ambele din comuna Mătăsari, au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă, după terminarea orelor de program.

Fotografia și semnalmentele fetelor au fost transmise rapid către toți polițiștii din județ, „care au demarat activități specifice pentru identificarea lor”, scrie observator.tv.

Aflat în timpul liber, pe raza municipiului Târgu Jiu, șeful Postului de Poliție Mătăsari, Constantin Tănăsoiu, a fost informat despre dispariția fetelor.

Poliţistul a identificat rapid fetele dispărute

Acest polițist merită – „Șeful de post a reușit să obțină, cu celeritate, informații care au condus la identificarea celor două minore, date dispărute de familie, în zona cartierului Slobozia, din municipiul Târgu Jiu, în siguranță, în timp ce se deplasau, cu un microbuz, către localitatea unde domiciliază.

La scurt timp, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale le-au preluat pe cele două surori, le-au transportat la domiciliul lor, din comuna Mătăsari și le-au predat părinților”, anunţă IPJ Gorj într-un comunicat.

Fetele au declarat că, pe perioada dispariției, nu au fost victime ale niciunei infracțiuni și nici nu au săvârșit fapte care să contravină legilor în vigoare.
Cine este Constantin Tănăsoiu

Constantin Tănăsoiu este poliţist din ianuarie 1995 şi şef de post la Mătăsari, din 2012.

Este căsătorit şi are gemene, în vârstă de 14 ani.


Anul acesta, poliţistul îndeplinește condițiile de pensionare.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *