Aveți toate șansele ca totul să vă meargă din plin dacă veți ține cont de cele trei legi ale îndeplinirii dorințelor. Cum să le formulați, vă învață astrologul și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Nu formulați niciodată vreun cuvânt negativ 

Esențial în îndeplinirea dorințelor, spune Lidia Fecioru este să nu spuneți niciodată un cuvânt negativ. Mai mult, e important să fiți atenți la nivelul energiei pe care vreți să o imprimați dorinței. Nu de altceva, însă Universul răspunde imediat acestei vibrații. Potrivit Lidiei Fecioru, trebuie să spuneți dorința clar și să cereți un singur lucru. Aceasta este Legea comenzii. A doua lege pe care nu aveți voie niciodată să o încălcați este cea a zeciuielii. Ce înseamnă asta? Că întotdeauna trebuie să dați din ce ați câștigat. Ultima lege de care trebuie să țineți cont este Legea bunăvoinței. Cu alte cuvinte, nu aveți voie să vă certați cu cei din jur și să trăiți mereu în armonie.

Ce a mai spus astrologul și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: „Dacă vrei să trăiești liniștit în viața asta, evită să faci bine, dacă nu ai fost rugat”

Să aplicăm zi de zi aceste trei legi ale îndeplinirii dorințelor, Legea comenzii, legea zeciuielii și legea bunăvoinței. (C.L.)

Mai poți citi și „CAUZA MULTOR RELE DE OBICEI ESTE STRESUL…” METODE SIMPLE CA SĂ SCAPI DE STRES

 

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *