Ziua de 5 februarie este una foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbal românesc. Astăzi, suflarea fotbalistică internă își sărbătorește ”Regele”. Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani.Nume grele din fotbalul mondial i-au urat La mulți ani ”Regelelui”

 

Gică Hagi, mesaje de ”La mulți ani” din partea numelor mari din fotbalul mondial

În 1965, la Săcele (Constanţa) se năștea cel ce avea să devină cel mai bun fotbalist român din toate timpurile. Au trecut 53 de ani de atunci, timp în care ”Maradona din Carpați” a scris istorie ca jucător la cele mai mari cluburi, la națională, iar ca antrenor a câștigat campionatul în România.

Viitorul Constanța, echipa pe care Hagi o pregătește și o patronează în prezent, i-a pregătit un moment special ”Regelui”. Clubul de la malul mării a realizat un material cu mesaje din partea personalităților importante din lumea fotbalului, printre care s-au regăsit Rivaldo, Stoichkov, Terim sau președintele clubului constănțean, Gică Popescu.

”Astăzi, de ziua ta, îți doresc în primul rând să fii sănătos. Oriunde și în orice să fii mereu primul, așa cum ne-ai obișnuit. Dacă vor veni și obstacole, nu-ți face probleme, le vom depăși împreună. Pentru asta există o prietenie adevărată”, Gică Popescu, colegul lui Hagi din ”Generația de Aur”

”Salut, Gică! Vreau să-ți transmit multe felicitări cu ocazia aniversării a 55 de ani. Un număr frumos. Să ne trăiești cât mai mult, multă sănătate și multă fericire.

Sunt prietenul tău și vreau să ne demonstrezi în continuare cât de profesionist ești, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Te îmbrățișez cu drag”, Luis Figo, fost jucător la Barcelona și Real Madrid.

”Gică, la mulți ani! Te îmbrățișez, pentru că ești un om grozav. Te iubesc ca pe fratele meu. Ești parte din familia mea. Sper să te distrezi cum se cuvine în această zi măreață.

Te salut cu căldură de la Miami, te pup și sper să sărbătorești cum trebuie, pentru că ești mamalicki”, Hristo Stoichkov, fost coleg cu Hagi la Barcelona.

”Salut, Hagi! La mulți ani. Dumnezeu să-ți dea sănătate, să trăiești cât mai mulți ani. Să rămâi omul grozav care ești acum. Te îmbrățișez cu drag, prietene”, Rivaldo, fost jucător la Barcelona.

De Hagi nu a uitat nici fostul său antrenor de la Galatasaray, Fatih Terim: ”Salut, Gică! Te cunosc de 25 de ani și sunt foarte fericit pentru acest lucru. Acum, la vârsta de 55 de ani, îți urez toate cele bune. O îmbrățișare pentru tine și familia ta. La mulți ani!”, a spus ”Împăratul”.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *