Amenajarea gradinii in functie de zodie – Preferintele in amenajarea gradinii si pasiunea pentru gradinarit pot fi influentate de zodie.

Gradina ta poate arata diferit in functie de zodie. Fiecare zodie are particularitati care se vad in felul in care arata gradinile, balcoanele sau terasele acestora. Mai mult decat atat, fiecare zodie are florile preferate, obiceiuri si pasiuni tipice, scrie a1.ro.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Berbec

Berbecii sunt pasionati de gradinarit si au intotdeauna flori frumoase si perfect ingrijite acasa. Daca au norocul de a avea un petec de pamant pe langa casa, gradinile lor ar arata perfect. Berbecii au tendinta sa improspateze florile des si nu rezista tentatiei de a nu cultiva ceva folositor, cum ar fi o tufa de cimbru si o radacina de hrean, daca mai mult nu se poate.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Taur

Nativii zodiei Taur fac parte din categoria celor care nu vad padurea din cauza copacilor. Sunt atat de preocupati de detaliile estetice incat ignora imaginea de ansamblu. Ei sunt in stare sa se concentreze pe o singura planta sau pe o singura parcela de pamant. Taurii sunt gradinarii ideali, numai daca au in grija o singura planta sau o gradina foarte mica.

Gemeni

Daca Gemenii sunt obligati sa gradinareasca o vor face aproape perfect, dar fara pic de pasiune. Gemenii fac parte din categoria celor pentru care forma ideala de gradinarit inseamna sa mergi intr-un magazin mare de unde sa cumperi cele mai frumoase plante. Gemenii cred ca practicul trebuie sa depaseasca regulile estetic. Nu e surprinzator faptul ca daca vor alege sa aiba in casa plante de plastic si hartie, acestea vor arata perfect.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Rac

Nativilor acestei zodii nu le place sa gradinareasca. Din punctul lor de vedere, gradinaritul este o pierdere de vreme. Racii vor fi interesati de spatii aliniate si organizate cu pietris, nisip si dale. In gradina Racului de regula totul este acoperit cu beton. E posibil sa accepte cateva ghivece cu plante. Vor prefera mereu plantele viguroase, mari si verzi, care fac flori rar si nu au nevoie de mult timp de ingrijire.

Fecioara

Pentru nativii acestei zodii tot ceea ce tine de casa si gradina trebuie sa arate perfect, echilibrat si confortabil. Gradina Fecioarelor este un amestec de vechi si nou care tinde spre perfectiune. Daca ai in familie o Fecioara faci parte din categoria celor fericiti care o sa aiba o casa si o gradina minunata.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Balanta

Balantele considera ca gradinaritul este o chestiune care tine exclusiv de componenta practica si mai putin de detaliile estetice. Gradinaritul este o activitate exclusiv estivala pentru nativii acestei zodii. Asadar, aceasta preocupare o sa fie doar un detaliu care tine de organizarea si estetica generala a casei. Balantele vor avea insa plante in casa, iar spiritul lor practic le va orienta doar spre cele usor de ingrijit.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Scorpion

Pentru aceasta zodie, gradinaritul nu e o prioritate. In schimb, vor sta cu placere la soare si vor profita de avantajele unei gradini, dar numai daca aceasta este in grija altcuiva. Pentru nativii Scorpioni, plantele din casa si balcon sunt un moft care nu are nici o utilitate.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Sagetator

Nativii Sagetatori sunt printre cei care gradinaresc cu placere si pasiune. Nu sunt foarte abili, dar sunt perseverenti si au un simt estetic care salveaza mereu orice situatie. Ei stiu sa combine si se bazeaza foarte mult pe instinct si mai putin pe instructiunile care insotesc plantele pe care le au in gradina lor. In casa Sagetatorului, plantele sunt solutii estetice si nu o necesitate care imbunatateste viata.

Capricorn

Prin excelenta, Capricornii sunt o zodie pragmatica si riguroasa. Ei vor avea mereu o gradina bine ingrijita, dar totul o sa fie in primul rand util si practic si abia apoi frumos. Capricornii nu sunt mari amatori de gradinarit, dar daca o fac, dovedesc seriozitate, iar rezultatele sunt frumoase.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Varsator

Blanzi si visatori, gradina ingrijita de un Varsator o sa fie un loc boem si cochet. Ei sunt mari iubitori de natura si sunt mereu preocupati de respectul pe care il datoreaza naturii. Varsatorii vor alege plante rezistente care nu au nevoie de chimicale si ingrasamant. De asemenea, ei vor folosi si refolosi tot ceea ce este in jurul lor pentru a face din gradina un loc special.

Amenajarea gradinii in functie de zodie – Pesti

Pesti sunt amatori de detalii abstracte. Gradina ingrijita de un nativ din zodia Pestilor o sa fie un loc unic, irepetabil. Vor schimba mereu decorul gradinii si cu greu vor face fata pornirii de a nu muta din loc in loc ghivecele cu flori. La fel vor face si in casa, ceea ce nu este cea mai buna masura pentru unele plante care prefera stabilitatea. Oricum nativii acestei zodii au unele dintre cele mai frumoase gradini.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *