Nu uitati de unde ati plecat – Ca să rămâi cine ai fost mereu, indiferent de ce schimbări apar de-a lungul timpului în viaţa ta, iată ce nu ar trebui să uiţi niciodată: Înainte să te plângi că nu îți merge, mulțumește lui Dumnezeu de ziua de azi, de sănătate, de acoperișul pe care îl ai, de familia ta, de tot ce ai în jurul tău, doar fii mulțumitor!

Nu uitati de unde ati plecat – Şi atunci când tristeţea te cuprinde, zâmbeşte şi bucură-te de clipa ce ți-e dat să trăiești.

Povestea unei fete oarbe te va ajuta să înţelegi cât este de important să nu uiţi nici măcar o clipă de unde ai plecat şi cine ţi-a fost alături pe drumul tău, indiferent unde vei ajunge în viitor. Ce sacrificii alții au făcut pentru tine, și cum ți-ai manifestat mulțumirea.

A fost odată o faţă oarbă, care se ura pe sine tocmai pentru că nu putea să vadă. De fapt, ea îi ura pe toţi, mai puţin pe bărbatul pe care îl iubea. El era tot timpul lângă ea şi pregătit mereu să îi sară în ajutor. La un moment dat, fata a spus că dacă ar putea să vadă, s-ar căsători cu bărbatul ce îi era alături.

Într-o zi, cineva i-a donat fetei o pereche de ochi şi de atunci aceasta a început să vadă şi l-a văzut inclusiv pe bărbatul iubit. Atunci el a întrebat-o: “Acum că poţi vedea te măriţi cu mine?”

Fata a fost şocată atunci când a văzut că bărbatul era și el orb şi a refuzat să se căsătorească cu el. Atunci, bărbatul a plecat plângând, lăsându-i fetei o scrisoare:
“Te rog să ai grijă de ochii mei!”

Acesta este modul în care mintea oamenilor se schimbă odată cu schimbarea unui statut. Doar foarte puţini sunt cei care îşi vor mai aminti cum arata viaţa lor înainte şi mai ales cine le-a fost alături în cele mai grele şi dureroase momente din viaţă lor.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *