Un preot grec din Australia a devenit foarte popular in mediul virtual dupa ce si-a exprimat admiratia fata de parintii care isi aduc copiii la Biserica si depun eforturi considerabile pentru a pastra linistea in timpul slujbelor.

„Sa nu credeti ca eforturile voastre trec neobservate cand veniti la biserica impreuna cu copiii vostri binecuvantati”, a scris pr. Michael Psaromatis din Adelaide pe pagina sa de Facebook.

El i-a apreciat pe tinerii parinti care participa la slujbe cu toti membrii familiei si incearca sa mentina linistea in lacasul de cult, scrie basilica.ro.

„Admir cat de pregatiti sunteti cand intrati (in biserica – n.r.), cat de mult incercati si ii urmati (pe copii – n.r.) pe culoar sa le atenuati zgomotul si miscarile si vreau sa stiti ca va simt durerea cand vad acele capete care se intorc in directia voastra (…) indicand o nemultumire fata de faptul ca nu va puteti tine copiii sub control si fara sa faca zgomot, cand de fapt incercati doar sa participati la Sfanta Liturghie si sa ascultati predica”.

Prin postarea sa, preotul a transmis un mesaj comunitatii sa fie mai intelegatoare in astfel de cazuri. El a evidentiat puritatea copiilor si a spus ca aceste familii reprezinta viitorul.

I-a indemnat pe parinti sa continue sa isi aduca copiii la Biserica si a afirmat ca lipsa unei astfel de „zgomot” indica faptul ca „Biserica se stinge”.

Parintele a primit foarte multe mesaje de multumire, iar postarea sa a fost distribuita de sute de ori.

O mama i-a lasat un comentariu in care a recunoscut ca a avut nevoie de cuvintele parintelui deoarece incearca sa participe la slujbe impreuna cu copiii ei, dar este foarte dificil.

Alta persoana i-a multumit clericului pentru faptul ca intelege greutatile prin care trec parintii care vin la slujbe insotiti de copiii lor.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *