Zâmbeşte azi, zâmbeşte mâine – Am învăţat să nu alerg în van după fericire, chiar dacă din fire nu am stare şi mereu alerg spre te miri ce loc. De ce să alergi după fericire? E ca şi cum ai fi căzut în nisip mişcător şi cu cât te agiţi mai tare, cu atât te scufunzi mai tare în tristeţe. Trebuie să stai liniştit, să faci bine, să aştepţi cuminte şi răbdător. Curând, fluturele fericirii ţi se va aşeza pe umăr şi nu va mai pleca.

Zâmbeşte azi, zâmbeşte mâine, zâmbeşte-n fiecare zi…

Tot ce faci în viaţă ţi se întoarce, pe diferite căi în diferite momente, dar mereu revine cu o formă mai puternică. Tu alegi dacă ceea ce ţi se întoarce este bucurie sau un necaz. Faci bine, primeşti bine, faci rău ai parte de rău. Este o roată, se învârte continuu şi numai noi putem stabili direcţia.

În fiecare zi fă o bucurie, accepta o bucurie. Suntem înconjuraţi de bine şi de frumos. Orice mică fărâmă de viaţa ne poate aduce o bucurie. De ce să nu zâmbim? Cât ne costă un zâmbet? Chiar există oameni care sunt atât de săraci încât nu pot oferi un zâmbet? Nu cred! Atunci, hai să zâmbim, din inimă, cu gura până la urechi! Azi ai mii de motive să zâmbeşti, la fel şi mâine şi în fiecare zi!

Zâmbetele sunt molipsitoare. Dacă tu zâmbești vor zâmbi și cei din jurul tău și atmosfera va fi una destinsa, la muncă sau în mediul în care îți desfășori tu activitatea.

Mahatma Gandhi spune „Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti.”

Nu uita să zâmbești cât mai mult. Cu siguranță ai cel puțin un motiv pentru care să zâmbești. Împarte multe zâmbete în fiecare zi, alege să fii motivul pentru care cineva a zâmbit azi și altcineva va zâmbi mâine. Într-o lună vei fi înconjurat de oameni care zâmbesc datorită ție. Keep in touch și zâmbește!

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *