De Crăciun dăruiește – Magia este în noi și noi suntem Crăciunul!

Magia Crăciunului nu constă in numarul de cadouri primite ci in căldura cu care ți-au fost oferite.

Magia Crăciunului înseamnă magia de a dărui celor dragi dar și celor ce nu au.

Magia Crăciunului înseamnă să trăiești un Crăciun ca pe vremuri, simplu dar plin de căldură si liniste.

Magia Crăciunului înseamnă colinde în jurul bradului.

Magia Crăciunului înseamnă oamenii dragi adunati în jurul mesei si nu neaparat cantitatea bucatelor de pe masă.

De Crăciun dăruiește – Crăciunul întotdeauna ne îndeamnă să mergem acasă, să fim mai buni, să fim mai atenți, să oferim cadouri.

Trecând peste partea materială a acestor tradiții și sărbători, dacă privim din altă perspectivă povestea arată diferit. Cadourile sunt trecătoare și de moment. În fapt, toți oamenii caută lucruri și experiențe care nu pot fi cumpărate cu bani. Un zâmbet, un sărut sau un mulțumesc pot trezi în oricare dintre noi sentimente mai puternice decât orice telefon nou sau bijuterie prețioasă, scrie prafdestele.eu

Totuși, odată cu vârsta, experiențele de viață și posesiunile adunate ne dovedesc de fiecare dată că banii nu aduc fericirea. Aflându-ne în această perioadă, nu trebuie să dăruim doar de Crăciun și de sărbători, ci putem să încercăm să facem lumea din jurul nostru un loc mai bun începând cu gesturi mici.

Dacă ar fi să încadrăm aceste gesturi într-o listă, putem oferi cu căldură: timpul nostru celor dragi, ajutorul nostru în lucrurile mici, ceai sau cafea dimineța, prăjiturele sau ciocolată colegilor de la birou. Mai putem să urăm sărbători fericite tuturor oamenilor cu care ne întâlnim într-o zi sau să ajutăm oamenii să ducă plasele de cumpărături.

Toată însemnătatea bucuriei este nulă dacă nu putem să o împărtășim și să ne bucurăm alături de cei dragi. Spiritul Crăciunului sunt chiar oamenii, cei care reușesc să aducă magia an de an prin impersonarea lui Moș Crăciun, ambalarea cadourilor și grija față de cei mai puțin norocoși.

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *