Credeți că alcoolul sanitar poate fi folosit doar pentru a vă face o frecție bună atunci când sunteți răciți? Nici pe departe, pentru că acesta are multe întrebuințări pe care nu le știți.

Alcoolul sanitar curăță excelent parbrizul

Nu e cazul să mai folosiți tot felul de soluții pentru spălarea parbrizului, când aveți la îndemână alcoolul. Turnați un sfert de cană cu spirt într-un vas, apoi adăugați o cană cu apă și două lingurițe cu detergent de vase. Produsul este util și la temperaturile joase. Tot spirtul este cel care ajută să dezinfectați adidașii sau tenișii.

Nu trebuie decât să luați o cîrpă, să o îmbibați în spirt și să ștergeți bine tot interiorul încălțămintei. Toți știm cât de greu e să scoți mirosul de usturoi de pe mâini. Dar spirtul vă este un bun prieten. Turnați pur și simplu pe palme și frecați.

La final, spălați mâinile cu săpun. În cazul în care v-ați uitat acasă deodorantul, spirtul vă salvează pentru că le vine de hac bacteriilor care cauzează mirosul neplăcut. Nu în ultimul rând dacă pantofii vă strâng, îmbibați două șosete cu spirt, apoi pune în interiorul pantofilor, iar pielea natural va deveni moale.

Felicia Iederă

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *