Credeți că dacă e Postul Paștelui nu veți mai putea să gustați din minunații burgeri? Nicidecum! Aveți acum de făcut o rețetă cu un gust senzațional de burgeri de post. Așa ceva sigur nu ați mai mâncat până acum.

Mod de preparare

Pentru a obține un delicios burger de post, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 avocado copt, zeamă de lămâie, usturoi, sos Tabasco, 2 roșii, 250 g tofu, 3 linguri cu ulei de soia, 3 linguri cu sos de soia, 4 chifle vegane pentru hamburger, câteva frunzulițe mai mici de mangold. Pentru început, tăiați avocado în două și îndepărtați sâmburele. Pisați bine pulpa și adăugați zeamă de lămâie pentru a nu se oxida. Curățați și pisați usturoiul, apoi adăugați în crema de avocado, apoi puneți sare și sosul Tabacco. Spălați roșiile și tăiați pulpa felii. Tăiați brânza tofu în patru și prăjiți pe ambele părți, câteva minute. În final, stropiți feliile de tofu cu sos de soia. Tăiați chiflele în două și încălziți-le. Ungeți jumătățile inferioare cu cremă de avocado, apoi așezați, pe rând, tofu și feliile de roșii, apoi frunzele de mandold. Deasupra puneți jumătățile superioare de chifle.

Felicia Iederă

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *