Cine ar fi crezut ca Angel Popescu, unul dintre cei mai apreciati actori de comedie din Romania, foarte iubit in urma rolului pe care l-a avut in serialul Mondenii, a fost fotbalist. Si nu in timpul liber, cu prietenii lui, ci la Dinamo Bucuresti, echipa la care a jucat la nivel profesionist.

„Imi place fotbalul, acum mai mult ca spectator, dar am jucat fotbal. E o pasiune care dateaza din copilarie, caci am fost la juniori, la Dinamo, unde am jucat la nivel profesionist intre 1989-1990. Nu gatesc. Daca intru in bucatarie fac atac de panica. As fi fost cel mai prost bucatar din lume, sunt un antitalent total. Imi place insa mult la sueta cu prietenii, sa radem si sa bem un sprit’, spune Angel Popescu, scrie viva.ro.

In afara scenei si a platourilor de filmare, Angel Popescu se uita la filme bune, care sa-l emotioneze, gen trilogia Nasul’, „Tacerea mieilor’ sau „Mai bine nu se poate’. Imi mai place sa ascult muzica rock, in special Metallica, formatia mea favorita, pe care am vazut-o in concert de patru ori”, spune actorul.

Actorul a debutat, in primul episod al serialului de comedie Mangalita, in rolul lui Marcel, sotul directoarei economice Doina Rogojinaru, spune despre personajul sau ca reprezinta o tipologie clasica de barbat tinut sub papuc, care are din cand in cand crize de personalitate.

Marcel isi iese din matca destul de rar, dar asta nuanteaza cumva personalitatea lui. E crescut la tara si si-a facut un loc al lui in care creste pasari. Aceasta e oaza lui de liniste. E dominat in totalitate de Doina, sotia lui, si nu are un serviciu. Un motiv in plus pentru Doina pentru a-l manipula aproape in orice situatie. Marcel face parada de masculinitate, dar e clar sub papuc. E un tip sensibil si ii place sa creasca pasari. Iubeste foarte mult sahul, a fost in tinerete un campion zonal la sah, dar acum nu mai poate participa la concursuri pentru ca nu e lasat de Doina’, spune Angel Popescu.

Lui Marcel ii inteleg sensibilitatea. Pasiunea pentru sah nu o am, dar am pasiunile mele. Eu imi apar intotdeauna personajele si le dau dreptate, pentru ca asa cred eu ca trebuie abordat un rol. Asadar, nu exista ceva care sa nu-mi placa la Marcel’, adauga el.

Actorul Angel Popescu poate fi vazut in perioada urmatoare la Teatrul de Comedie, unde joaca in piesele Totul in gradina’, in regia lui Victor Ioan Frunza, si Rosencrantz si Guildenstern sunt m0rti’, in regia lui Eugen Gyemant, iar la Teatrul Metropolis, in Cum se cuceresc femeile’, in regia lui Liviu Lucaci.

Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *